- 12 Temmuz 2022
- 1.951
- 1.032
- 528
sanırım bu günay transferini tepki çekmemesi için diğer transferlerden sonraya bıraktılar
eee bu adam tepki çekiyorsa niye alıyonuz ki
eee bu adam tepki çekiyorsa niye alıyonuz ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normalde bende bu tarz hesapları dikkate almamda piatek'i 8 temmuzda yazmış ilk başakşehire o yüzden taşıdım buraya.Yigit'in daha fazla takipçisi vardır.
Duyumcuk getirdim nawrocki'nin Galatasaray'a yakın olduğunu söylemiş 5 bonservis artı 1,5'da bonus şeklinde.
Oldu Boey'in 480 bin Euro'ya, Kerem'in 900 bin Euro'ya oynadığı yerde 1 yıldır maça çıkmamış ve max kariyeri Sassoulo olan adama 1.5 verelim.maaş 2m çok ona ama 1.5 rahat verilebilir, çok da önemli değil getirisi götürüsünden daha fazla. zaten sol bek de oynayabiliyor.
biz alırsak fb aldığı o kadar yabancıyı oynatamıycak
Hayırlı olsun artık bugün yarın hem Kerem hem de Bakambu açıklayabiliriz diye düşünüyorum.
Maç odaklı sözleşmeyi kabul ediyorsa gelsin 10 maç süre alırsa 5 milyon 20 maç süre alırsa 10 milyon 30+ oynarsa 15 m TL anca öyle kabul edilebilir.dorukhanı almayan hoca futbol cahilidir
Hayırlı olsun artık bugün yarın hem Kerem hem de Bakambu açıklayabiliriz diye düşünüyorum.
Herkes Kerem tweetlerine RT atıyor bunlarda atmış muhtemelen iş bitiyor.ya b herif paredese de tamam dedi kanka
Herkes Kerem tweetlerine RT atıyor bunlarda atmış muhtemelen iş bitiyor.
Bugün bize 2 gol tıklayan 17Lik çocuk dikkat çekti ama potansiyeli ne kadar bilgi yokbu grazda hojlund gibi oyuncu var mı kaçırmayalım, geçen sene de yenmişlerdi bizi
Dorukhan kroniğin teki istikrar yok 2 tane çok ağır diz sakatlığı yaşadı daha toparlayamaz.illa yerli os alınacaksa demirbay yerine dorukhanı alırdım daha genç daha ucuz
demirbay kim bilir kaça gelecek