Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi’nin cumartesi gelmesi önemli değil önemli olan eşinin sağlıklı olması. Adamın eroini o kadın o olmadan zaten bir anlamı olmaz.
Aynen öyle.Bu adam moral,motivasyonla çalışan bi adam eşi hastayken aşkın olayım mı diyecek?Hastalık olayı ciddiyse bu transferin olmaması bizim hayrımıza görünüyor.

Ne kadar komiksin sen ya, yangın yapmaktan başka ne katkın var ki senin?

Kolpacı diye itham ediyor birde, İcardi girdim herkesten önce, ertesi gün bitti haberini herkes girdi burda dört dönüyordun ne oldu?

Herkese doğruyu söyledim sana kolpa söyledim öyle mi?

Kolpa atarak menfaat sağladım burada öyle mi?

10 seneyi aşkın üyeyim ben buraya, böyle bir topa girdiğim görülmüş mü?

Zaten zor bir süreç transfer adamlar gazeteci ekmek yiyor bu işten, ne kepazelikler oldu, Bjk Tadic, Bjk Dervişoğlu diyen muhabirler sana göre idam falan edilmeli herhalde?

Kalbinin ekmeğini ye... başka bir dileğim yok.
Dostlar amac burada geyik yapmak, muhabbet donmesi. Kolpa olsan zaten yonetim onunu keserdi. O yuzden takiliyoruz iste, sonucta kap bugun gelse ne olur yarin gelse ne olur, acikcasi benim icin cok mühim degil. Amac eglenmek bence bunu unutmamaliyiz.

SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

10 numarada genç wonderkid falan değil de direkt verim verebilecek üst düzey isimlere yöneleceksek ve bedava Kamada'yı da ikna edemiyorsak, 2. tercihim Lo Celso olur adı ortaya atılan isimlerden. Maliyetli transfer olur tabi olursa o yüzden gerçekçi gelmiyor şu an için ancak diğer mevki transferlerden sonra fırsat olursa güzel transfer olur. Yalnız kendisi 8-10 arası bir oyuncu olsa da net bir 8 numara gibi düşünmemek lazım, Torreira yanına 6-8 oynayabilecek Paredes veya başka birini ayrıca almamız gerekir önce.

Ne kadar komiksin sen ya, yangın yapmaktan başka ne katkın var ki senin?

Kolpacı diye itham ediyor birde, İcardi girdim herkesten önce, ertesi gün bitti haberini herkes girdi burda dört dönüyordun ne oldu?

Herkese doğruyu söyledim sana kolpa söyledim öyle mi?

Kolpa atarak menfaat sağladım burada öyle mi?

10 seneyi aşkın üyeyim ben buraya, böyle bir topa girdiğim görülmüş mü?

Zaten zor bir süreç transfer adamlar gazeteci ekmek yiyor bu işten, ne kepazelikler oldu, Bjk Tadic, Bjk Dervişoğlu diyen muhabirler sana göre idam falan edilmeli herhalde?

Kalbinin ekmeğini ye... başka bir dileğim yok.
kusura bakma renktaş da tepki gostermeye hakkın yok. duyumların kolpa çıktı. bu da seni kolpacı yapar. niyetinin iyi olması seni kurtarmaz.

Dostlar amac burada geyik yapmak, muhabbet donmesi. Kolpa olsan zaten yonetim onunu keserdi. O yuzden takiliyoruz iste, sonucta kap bugun gelse ne olur yarin gelse ne olur, acikcasi benim icin cok mühim degil. Amac eglenmek bence bunu unutmamaliyiz.

SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Iddiali konuşulursa eleştirilebilir yalniz. Bence bunu da unutmamak gerekir. Sen önemseyebilirsin ama bazilari bunu ciddi sanip heycanlaniyorlar, sonra haber dogru çıkmayinca dogal olarak durumu hoş karsilamiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt