- 23 Ocak 2019
- 22.162
- 28.637
- 2.183
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklısın renktaş, bugünlük başka bir şey için görüşmedim foruma da giremedim, Ordu'da düğündeyim dün gece de yoldaydım KAP duyumu geldiğinde direkt yazdım, şuan daha yeni kendime geliyorum, bende tezcanlıyım çuvaldızı kendime de batırıyorum, bu denli detay ve son noktaya gelmeksizin olaylara girmek mantıklı değil ama diğer türlü de herkes yazdı zaten denecek, kısacası leş bir durum, yazsan bir dert, yazmasan bir dert, acımasızca eleştirmek için pusuda bekleniyor ise daha iyi bir fırsat olmuyor maalesef bazıları için... Yine de teşekkür ederim sana tavsiyen için, sonuna kadar hak veriyorum.![]()
Özgür ayten duyum vermiyordu direk bilgi veriyordu yöneticiden.Özgür Ayten de başta senin gibi yazıyordu, sonra kavga çıktı burada, ki onun kaynağını biliyorum, eleman direk merkezinden alıyordu, gerçek tier 1 yani ama eninde sonunda kavga çıktı ve sorun oldu
Emin olun prim, menfaat veya isim kasma peşinde olsam ortalığın çok karışık olduğu şu dönemde; Ali gibi (Samiyen Haber) hiçbir topa girmem, sessizliğimi korurdum ama bende hatalıyım, tezcanlıyım çünkü, kusurumuza bakmayın, herkesten bugün gerçekleşmeyen KAP bildirim duyumu itibariyle özür dilerim.
Edit: Herkese iyi geceler![]()
Emin olun prim, menfaat veya isim kasma peşinde olsam ortalığın çok karışık olduğu şu dönemde; Ali gibi (Samiyen Haber) hiçbir topa girmem, sessizliğimi korurdum ama bende hatalıyım, tezcanlıyım çünkü, kusurumuza bakmayın, herkesten bugün gerçekleşmeyen KAP bildirim duyumu itibariyle özür dilerim.
bi 2000 msj yedin ahbert
bildiğim yok elbet gelirse koyar diye yazdımsüper kupa tarihi belli oldu mu?
Dert değil renktaş biraz geyik döndürdük o kadar oda olur yaniEmin olun prim, menfaat veya isim kasma peşinde olsam ortalığın çok karışık olduğu şu dönemde; Ali gibi (Samiyen Haber) hiçbir topa girmem, sessizliğimi korurdum ama bende hatalıyım, tezcanlıyım çünkü, kusurumuza bakmayın, herkesten bugün gerçekleşmeyen KAP bildirim duyumu itibariyle özür dilerim.