Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim düşüncem bence Kerem demirbaş burada konuşulanların haricinde dehşet bi sezon geçirip formayı vermicek bence sol ayağı çok iyi Torreira ile birlikte Selçuk melo uyumu yakalayabilir bence

Haluk Nevzat mı ya bu kadar kötü niyetli olunur gerçekten... Bunu kanıtla bir daha foruma girersem namerdim, profil açık Nevzat ve Haluk'un yayınlarında dediği bir şeyi onlardan sonra buraya gelip yazdıysam kendimin duyumu gibi herkesin önünde söz veriyorum bir daha asla girmeyeceğim foruma. Yarın olunca da bilmiş olmayacakmışım hahaha!!! Sen kafayı yemişsin. İyi geceler. (İddianı kanıtlamanı bekliyorum, profil açık, kanıtlayamazsan benim de seni kolpa diye itham etme hakkım doğar diye düşünüyorum)
Ben hemen kanıtlıyım arkadaş yerine

11 temmuzdaki haluğun yayını dakika 16.48de bakambu için 1.5 m euro diyor

Sen sonra foruma geliyon allah allah bakambuyu bir araştırayım diye, sonraki gün haber bekliyorum falan diye yazıyosun ardından da noluyosa birden bakambuyu önce kendin söylemişsin gibi triplere giriyon alıntıdaki gibi

Angelinoyu fabrizio yazdı sonra yine damladın buraya,inandırıcı olsun diye maliyet işlerine girdin ama yine tutmadı senin söylediğin maliyetle bizim açıkladığımızın o da karavana

İcardinin geleceğini zaten bilmeyen yok gördüğün gibi her gün transfer edip istanbula getiriyoruz icardi gelecek demenin bir esprisi yok

Şimdi forumu bırakıcan mecbur ama ben misafir olarakta gireme istiyorum biraz daha yüklenicem müsadenle

Paredeste maliyet işlerine girip patlamana,spacede tadic soruldu diyip ertesi gün fbnin açıklamasına,9+2 deki sıçıp sıvamana,bakasetas kolpana,nevzat dedikten sonra alexis demene,halilin açıklanma videosundaki şehirlere anlam yükleyip sazan.avi olmana hiç girmiyorum he bide wandanın durumuyla ilgili bile duyum alman var ki eyvah eyvah eyvah

Hadi kal sağlıcakla bizi iyi hatırla ışığın bol olsun

1 tane hızlı kanat oyuncumuz olursa çok güzel skor kastırır Kerem Demirbay

Sen sonra foruma geliyon allah allah bakambuyu bir araştırayım diye, sonraki gün haber bekliyorum falan diye yazıyosun ardından da noluyosa birden bakambuyu önce kendin söylemişsin gibi triplere giriyon alıntıdaki gibi

Angelinoyu fabrizio yazdı sonra yine damladın buraya,inandırıcı olsun diye maliyet işlerine girdin ama yine tutmadı senin söylediğin maliyetle bizim açıkladığımızın o da karavana

İcardinin geleceğini zaten bilmeyen yok gördüğün gibi her gün transfer edip istanbula getiriyoruz icardi gelecek demenin bir esprisi yok

Şimdi forumu bırakıcan mecbur ama ben misafir olarakta gireme istiyorum biraz daha yüklenicem müsadenle

Paredeste maliyet işlerine girip patlamana,spacede tadic soruldu diyip ertesi gün fbnin açıklamasına,9+2 deki sıçıp sıvamana,bakasetas kolpana,nevzat dedikten sonra alexis demene,halilin açıklanma videosundaki şehirlere anlam yükleyip sazan.avi olmana hiç girmiyorum he bide wandanın durumuyla ilgili bile duyum alman var ki eyvah eyvah eyvah

Senin icin oldu demislerdi ne guzel mutlu olmustum gene ciktiin ortaya Allahin sevimsizi

Teşekkürler gayet açıklayıcı oldu😀

Şahsen oliveradan daha tempolu ve driblingi var gibi videolarda

O konuda benzer gorusler okudum. Defansi Oli kadar degil, ancak daha hareketli ve bir tik ofansif. Benzer profiller gibi olsada, birinin fizigi daha iyi digeri daha cabuk vs.. Durust olacagim, oyle oturup 3-4 macini izlemedim. Netlessin o zaman. Yoksa her oyuncuyu izlersek, ohooo

arda guler dunya fbliler gununu kutlamamıs.baba fbli yaparsa insanı böyle olur

bakambu ve günay karşıtları olarak floryayı ne zaman basıyoruz

İlk kurşun sıkılmış. Sabah saatlerinde idam sehpasini adminler getirir gibi

İlk etapta Kerem, icardi, bakambu transferlerini yapalım sonra 6 ve 10 için fırsat transferi kovalamak daha mantıklı geliyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O konuda benzer gorusler okudum. Defansi Oli kadar degil, ancak daha hareketli ve bir tik ofansif. Benzer profiller gibi olsada, birinin fizigi daha iyi digeri daha cabuk vs.. Durust olacagim, oyle oturup 3-4 macini izlemedim. Netlessin o zaman. Yoksa her oyuncuyu izlersek, ohooo
Bende videolar ve kesitlerden izledim aklıma direk Selçuk melo uyumu geldi Torreira ve Kerem uyumuda olabilir mi diye benzer özellikler taşıyorlar birbirleriyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt