Ben hemen kanıtlıyım arkadaş yerine
11 temmuzdaki haluğun yayını dakika 16.48de bakambu için 1.5 m euro diyor
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
www.youtube.com
Sen sonra foruma geliyon allah allah bakambuyu bir araştırayım diye, sonraki gün haber bekliyorum falan diye yazıyosun ardından da noluyosa birden bakambuyu önce kendin söylemişsin gibi triplere giriyon alıntıdaki gibi
Angelinoyu fabrizio yazdı sonra yine damladın buraya,inandırıcı olsun diye maliyet işlerine girdin ama yine tutmadı senin söylediğin maliyetle bizim açıkladığımızın o da karavana
İcardinin geleceğini zaten bilmeyen yok gördüğün gibi her gün transfer edip istanbula getiriyoruz icardi gelecek demenin bir esprisi yok
Şimdi forumu bırakıcan mecbur ama ben misafir olarakta gireme istiyorum biraz daha yüklenicem müsadenle
Paredeste maliyet işlerine girip patlamana,spacede tadic soruldu diyip ertesi gün fbnin açıklamasına,9+2 deki sıçıp sıvamana,bakasetas kolpana,nevzat dedikten sonra alexis demene,halilin açıklanma videosundaki şehirlere anlam yükleyip sazan.avi olmana hiç girmiyorum he bide wandanın durumuyla ilgili bile duyum alman var ki eyvah eyvah eyvah
Hadi kal sağlıcakla bizi iyi hatırla ışığın bol olsun