Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim düşüncem bence Kerem demirbaş burada konuşulanların haricinde dehşet bi sezon geçirip formayı vermicek bence sol ayağı çok iyi Torreira ile birlikte Selçuk melo uyumu yakalayabilir bence
Haluk Nevzat mı ya bu kadar kötü niyetli olunur gerçekten... Bunu kanıtla bir daha foruma girersem namerdim, profil açık Nevzat ve Haluk'un yayınlarında dediği bir şeyi onlardan sonra buraya gelip yazdıysam kendimin duyumu gibi herkesin önünde söz veriyorum bir daha asla girmeyeceğim foruma. Yarın olunca da bilmiş olmayacakmışım hahaha!!! Sen kafayı yemişsin. İyi geceler. (İddianı kanıtlamanı bekliyorum, profil açık, kanıtlayamazsan benim de seni kolpa diye itham etme hakkım doğar diye düşünüyorum)
Profitez des vidéos et de la musique que vous aimez, mettez en ligne des contenus originaux, et partagez-les avec vos amis, vos proches et le monde entier.
www.youtube.com
Sen sonra foruma geliyon allah allah bakambuyu bir araştırayım diye, sonraki gün haber bekliyorum falan diye yazıyosun ardından da noluyosa birden bakambuyu önce kendin söylemişsin gibi triplere giriyon alıntıdaki gibi
Angelinoyu fabrizio yazdı sonra yine damladın buraya,inandırıcı olsun diye maliyet işlerine girdin ama yine tutmadı senin söylediğin maliyetle bizim açıkladığımızın o da karavana
İcardinin geleceğini zaten bilmeyen yok gördüğün gibi her gün transfer edip istanbula getiriyoruz icardi gelecek demenin bir esprisi yok
Şimdi forumu bırakıcan mecbur ama ben misafir olarakta gireme istiyorum biraz daha yüklenicem müsadenle
Paredeste maliyet işlerine girip patlamana,spacede tadic soruldu diyip ertesi gün fbnin açıklamasına,9+2 deki sıçıp sıvamana,bakasetas kolpana,nevzat dedikten sonra alexis demene,halilin açıklanma videosundaki şehirlere anlam yükleyip sazan.avi olmana hiç girmiyorum he bide wandanın durumuyla ilgili bile duyum alman var ki eyvah eyvah eyvah
Hadi kal sağlıcakla bizi iyi hatırla ışığın bol olsun
Benim düşüncembence Kerem demirbaş burada konuşulanların haricinde dehşet bi sezon geçirip formayı vermicek bence sol ayağı çok iyi Torreira ile birlikte Selçuk melo uyumu yakalayabilir bence
Profitez des vidéos et de la musique que vous aimez, mettez en ligne des contenus originaux, et partagez-les avec vos amis, vos proches et le monde entier.
www.youtube.com
Sen sonra foruma geliyon allah allah bakambuyu bir araştırayım diye, sonraki gün haber bekliyorum falan diye yazıyosun ardından da noluyosa birden bakambuyu önce kendin söylemişsin gibi triplere giriyon alıntıdaki gibi
Angelinoyu fabrizio yazdı sonra yine damladın buraya,inandırıcı olsun diye maliyet işlerine girdin ama yine tutmadı senin söylediğin maliyetle bizim açıkladığımızın o da karavana
İcardinin geleceğini zaten bilmeyen yok gördüğün gibi her gün transfer edip istanbula getiriyoruz icardi gelecek demenin bir esprisi yok
Şimdi forumu bırakıcan mecbur ama ben misafir olarakta gireme istiyorum biraz daha yüklenicem müsadenle
Paredeste maliyet işlerine girip patlamana,spacede tadic soruldu diyip ertesi gün fbnin açıklamasına,9+2 deki sıçıp sıvamana,bakasetas kolpana,nevzat dedikten sonra alexis demene,halilin açıklanma videosundaki şehirlere anlam yükleyip sazan.avi olmana hiç girmiyorum he bide wandanın durumuyla ilgili bile duyum alman var ki eyvah eyvah eyvah
www.youtube.com
O konuda benzer gorusler okudum. Defansi Oli kadar degil, ancak daha hareketli ve bir tik ofansif. Benzer profiller gibi olsada, birinin fizigi daha iyi digeri daha cabuk vs.. Durust olacagim, oyle oturup 3-4 macini izlemedim. Netlessin o zaman. Yoksa her oyuncuyu izlersek, ohooo
O konuda benzer gorusler okudum. Defansi Oli kadar degil, ancak daha hareketli ve bir tik ofansif. Benzer profiller gibi olsada, birinin fizigi daha iyi digeri daha cabuk vs.. Durust olacagim, oyle oturup 3-4 macini izlemedim. Netlessin o zaman. Yoksa her oyuncuyu izlersek, ohooo
Bende videolar ve kesitlerden izledim aklıma direk Selçuk melo uyumu geldi Torreira ve Kerem uyumuda olabilir mi diye benzer özellikler taşıyorlar birbirleriyle
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.