Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Psg'nin oyuncusu niye gelsin bizle antrenmanlara başlasın yav :asd:
Kafayı mı sıyırdınız. Parades de aynı kulubun oyuncusu ve transfer döneminde bir yere gidecek o da mı gitsin antrenmanlara başlasın.
Sen sezonu açmış olabilirsin de adamlar açmadı çünkü sülaleleri rahat, sonra belki son dakika karar değiştirip takımda kalmasını isteseler ne olacak. Herifin klasmanı türkiyedeki herhangi bir oyuncunun minimum 2 level üstü.
Bugün interden tut, milan, juve, united gibi kulüplerin benzer kalibrede oyuncusu yok.
Mahmut tekdemir muamelesi görstermeye gerek yok.
Adamın belki anlaşması bir sonraki tura gelip sezonu açmak.
Bu adamları özel antrenman koçları var. Senelik 7 milyon kazanan bir oyuncudan bahsediyoruz. Devlet hastanesinde diyetisyen sırası bekleyip mahalle gym'ine gidip kanat geliştireyim diyeceğini düşünmuyorsunuz heralde.

En fazla 3 haftaya forma girer zaten, olması gereken de bu değil mi ağustosta form kazanıp 9 ay sonra mayısa kadar sürdürmesini bekliyoruz.
Winner oyuncular seni şubatta alır mayısta sampiyon yapar sonra keyfine bakar.
Herifin önünde 30 milyon euroluk teklif varken sana geliyorsa bazı şeyleri çokta sorgulamamak lazım. Keza ailesel bir sıkıntılı 10 gün geçiriyorlar ben bile kötü bir haber aldım mı elimdeki projeme odaklanamıyorum adamın en yakınındaki uğruna yakın arkadaşlığının bittiği, dünyada dışlandığı ve psikolojik bir kalıntı yaşayan bir adamın ne derece bağlılıkta olduğunu anlayamayan herof hakkında yorum yapmasın lütfen.

F1eEQBRXgAAqjgV

Bakambu daha iyisi için bekletiliyorsa oyuncuya kahpelik yapmisiz demektir. Adam sozlesmesini fesih etmedi mi sonuçta. Böyle bir ayibi yapmaz Erden Timur bence

Messi rahat futbol oynasın mls marka değeri artsın diye kulüpler suni çimden normal çime geçiyormuş.

Vay anasını yav burda da Galatasaray başarılı olmadın drogba sneijder gibi iki yıldız ne kadar yetenek fukarasıyla oynarsa daha başarısız olurlar diye şikeci kulüplerin götlerini kurtarma operasyonları yapılsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt