- 28 Temmuz 2019
- 46.887
- 47.468
- 3.633
Postlara abanalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yeni konuyu kim açacak ona göre abanalımPostlara abanalım
noldu lan. kestirdin mi
Biz Simdi 2. turdayiz Zangiris Vingiriz takimini elersek 3. tura yükseliyoruz (Bana göre Playoff Turundan bile daha kritik) ondan sonra da Play Off Turuna yükseliyoruz.abi biz şimdi kacıncı turdayız?turlarsak kacıncı tura yükseliyoruz anlatsana
yeni konuyu kim açacak ona göre abanalım
sanal seks mi yapıyon olumbir takım dijital problems
2deyizbirinizde demiyo kacıncı turdayız,gecersek kacıncı tur oluyo?
tabi dogrudur, bi de mesela hapşırdığın zaman bütün organların dururmuş. kalbin dahi duruyor yani o esnada. mesela dikkat et abi gözleri açık hiçbir delikanlı görmemişsindir hapşırırken.NET BILGI
Erden Timur su an Hollanda da degil.
e erden timur 2.turdan önce falan demiş bazı transferler için.nasıl oluyo bu?acıklamayı yanlıs mı aksettirdiler acaba?Biz Simdi 2. turdayiz Zangiris Vingiriz takimini elersek 3. tura yükseliyoruz (Bana göre Playoff Turundan bile daha kritik) ondan sonra da Play Off Turuna yükseliyoruz.
Korsan nöbet sonlanmalı !!!!
sanal seks mi yapıyon olum
Bize göre 2. turdan bahsetmise erden timur 2.turdan önce falan demiş bazı transferler için.nasıl oluyo bu?acıklamayı yanlıs mı aksettirdiler acaba?
Bu sene birinci play offtan girecek yine yüksek puan yaparsak bu sene 2 sene sonra direkt gireceğizAvrupa'ya direkt katılım için kaç tane avrupa kupası almamız lazım?Puan rezalet galiba kupa almadan düzelmez belli ki
Biz Simdi 2. turdayiz Zangiris Vingiriz takimini elersek 3. tura yükseliyoruz (Bana göre Playoff Turundan bile daha kritik) ondan sonra da Play Off Turuna yükseliyoruz.