Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O nereden çıktı rnş

Adam ailesiyle tatil yapamaz mı
O söylediğim kısım ailesiyle tatil yapmasıyla alakalı değil. Sahadaki performansı, hal ve hareketlerinden belli oluyor. Geçen bi antrenman izledim adam hareketleri bile bazen tam yapmayıp lakayıt bir şekilde takılıyordu. Mertensi karakter olarak severim ama futbolu artık kafada bitirdiği belli ki kendi de geçenki röportajında belli etti zaten

Harika ötesi olur maaş bütçemizi net 42-43 m vergilerle 60 m euro seviyesinde tutabilirsek diğer giderlerde prim, ödemeler vs 10 m euro olsa geriye 40 m euro net kalır.

Şampiyonlar ligi 30 m euro
Tribün + loca 30 m euro
Sponsorluk 50 m eurp
Toplam: 110 m euro x 30 = 3.3 milyar TL

Bunların dışında store, digital, maç günü gelirleri, maç bilet paraları da olacaktır.

O söylediğim kısım ailesiyle tatil yapmasıyla alakalı değil. Sahadaki performansı, hal ve hareketlerinden belli oluyor. Geçen bi antrenman izledim adam hareketleri bile bazen tam yapmayıp lakayıt bir şekilde takılıyordu. Mertensi karakter olarak severim ama futbolu artık kafada bitirdiği belli ki kendi de geçenki röportajında belli etti zaten
İyi de o antrenmandı. Macta bunu yapsaydı sana hak verirdim ama antrenmandan çok bisey cikaramayiz

Ciro mu daha tatlı yoksa xess xava mı.
xess artık büyüdü.ikisi de çok sevimli ama.sneijder de akıl yok yalnız.yolante kendi annesi gibi sevmiş snejderin annesini.biz böyle annemize saygı duyacak kız bulamıyoruz,herif gidip yolantheyi aldatıyo hem de şiddet uyguluyo yolantheye

İyi de o antrenmandı. Macta bunu yapsaydı sana hak verirdim ama antrenmandan çok bisey cikaramayiz
Antrenman ciddiyetin maç performansına yansır işte,mertens geçen sezonun son çeyreğinden beridir performans olarak çok kötü. Mesela aynı antrenmanda barış alper terminatör gibi ciddiydi, ondaki yükselişi de görüyoruz

xess artık büyüdü.ikisi de çok sevimli ama.sneijder de akıl yok yalnız.yolante kendi annesi gibi sevmiş snejderin annesini.biz böyle annemize saygı duyacak kız bulamıyoruz,herif gidip yolantheyi aldatıyo hem de şiddet uyguluyo yoantheye
Yolanthe aldatılır mı. Salaklığın zirvesi

regulus gununde de bakambu ne sevindirir bizi..ulan beklediğim hiçbişey olmuyo ya.

15 temmuzda halil geldi

17-18 temmuz bakambu ve kerem haberleriyle gecti

20 temmuz acıklanırsa bakambu olacak

bari fred haberi düşse

Arjantin de saat 09:32 muhabirler Wanda'nın test sonuçları bugün belli olacak diyordu. Umarım bir sıkıntı yoktur yengemiz sağlığı iyidir.

işini yapıyor aslında bize anormal niye geliyo onu anlamıyom. iyi kariyer aldığı paranın da hakkını isteyen herkesin yapması gereken şeyler zaten bunlar.

Öyle de gözlerimiz bu tarz şeyleri nadir gördüğü için öyle oluyor yoksa tabii ki bunlar olması gereken şeyler üstad

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt