- 2 Temmuz 2011
- 132.613
- 55.568
- 5.338
biraz kestirelim
akşama bulusmam var,cildimi korumalıyım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O söylediğim kısım ailesiyle tatil yapmasıyla alakalı değil. Sahadaki performansı, hal ve hareketlerinden belli oluyor. Geçen bi antrenman izledim adam hareketleri bile bazen tam yapmayıp lakayıt bir şekilde takılıyordu. Mertensi karakter olarak severim ama futbolu artık kafada bitirdiği belli ki kendi de geçenki röportajında belli etti zatenO nereden çıktı rnş
Adam ailesiyle tatil yapamaz mı
Müthiş bişi
Ciro mu daha tatlı yoksa xess xava mı.xess xava babaannesinin resmine bakıp aglıyo.kıyamam küçük aslanıma![]()
İyi de o antrenmandı. Macta bunu yapsaydı sana hak verirdim ama antrenmandan çok bisey cikaramayizO söylediğim kısım ailesiyle tatil yapmasıyla alakalı değil. Sahadaki performansı, hal ve hareketlerinden belli oluyor. Geçen bi antrenman izledim adam hareketleri bile bazen tam yapmayıp lakayıt bir şekilde takılıyordu. Mertensi karakter olarak severim ama futbolu artık kafada bitirdiği belli ki kendi de geçenki röportajında belli etti zaten
işini yapıyor aslında bize anormal niye geliyo onu anlamıyom. iyi kariyer aldığı paranın da hakkını isteyen herkesin yapması gereken şeyler zaten bunlar.Bu adamdaki aidiyet iş ahlakı bambaşka çok büyük karakter, çok büyük topçu
xess artık büyüdü.ikisi de çok sevimli ama.sneijder de akıl yok yalnız.yolante kendi annesi gibi sevmiş snejderin annesini.biz böyle annemize saygı duyacak kız bulamıyoruz,herif gidip yolantheyi aldatıyo hem de şiddet uyguluyo yolantheyeCiro mu daha tatlı yoksa xess xava mı.
Antrenman ciddiyetin maç performansına yansır işte,mertens geçen sezonun son çeyreğinden beridir performans olarak çok kötü. Mesela aynı antrenmanda barış alper terminatör gibi ciddiydi, ondaki yükselişi de görüyoruzİyi de o antrenmandı. Macta bunu yapsaydı sana hak verirdim ama antrenmandan çok bisey cikaramayiz
Yolanthe aldatılır mı. Salaklığın zirvesixess artık büyüdü.ikisi de çok sevimli ama.sneijder de akıl yok yalnız.yolante kendi annesi gibi sevmiş snejderin annesini.biz böyle annemize saygı duyacak kız bulamıyoruz,herif gidip yolantheyi aldatıyo hem de şiddet uyguluyo yoantheye
yav kadın bi de cok iyi insan. yardıma muhtac kadınlar fuhuşa vs sürüklenmesin diye dernek kurdu ve hayat kurtarıyoYolanthe aldatılır mı. Salaklığın zirvesi
Nevzat’ı direkt rt etseydin be kardeş
işini yapıyor aslında bize anormal niye geliyo onu anlamıyom. iyi kariyer aldığı paranın da hakkını isteyen herkesin yapması gereken şeyler zaten bunlar.