- 3 Temmuz 2012
- 133.969
- 80.803
- 5.198
konuyu ben acmadım kuzenım acmıs tanımıyorum kevser
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konuyu ben acmadım kuzenım acmıs tanımıyorum kevser
Galatasaray'ın önüne isim koymazlar. Garanti Bankası ile bir iş birliği olacak, GS Bonus ve daha çok şeyi kapsayan, sırt, şort ve kol var. Bir de anladığım büyük bir iş birliği daha olacak belki Dijital'de belki aklımıza gelmeyen başka bir proje. Socios ile de yeni bir uzatma ve anlaşma olabilir. Geçen sezon deseler hadi oradan derdim ama bu sezon sponsorluk konusunda güven kazandılar. ENAG detayıyla ki TL sponsorlukların hepsinde olacağını düşünüyorum bazı durumlardan açıklanmasa bile sponsorluğun değerini de gelecek yıllarda koruyorlar.O degilde ben sponsor olayında takıldım baskan 45 50 milyon avro yu diyor erden başkan 50 yi geçecez diyo dursun başkan yuzde 50 si tamam anlaşmaların dedi stat,forma kol ve şort desek. Geriye yine 25 30 milyon avro kalıyor napacaklar galatasarayın önüne isim mi koyacaklar? Aklıma bir o geldi. Kombassan konyaspor hangi kredi ümraniyespor gibi. Yok artık olmaz babacım
Socar galatasaray sk :::))))
Ama işin şakası gerçekten böyle birşey yapmazlar inş bize yakışmaz biz Galatasarayız
SM-A750F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kevser hanımmı, burcu hanımmı desem?Ne yalan söyleyeyim Kevser kaldırdı.
Kevser kim? Ve benim bundan niye haberim yok?
Bu cevheri yıllar önce keşfeden şahsını kutlarım.konuyu ben acmadım kuzenım acmıs tanımıyorum kevser
Bize ne senin bulusmandan Allahin degisigibiraz kestirelimakşama bulusmam var,cildimi korumalıyım
Üyelere sataşma Semih çok ayıpBize ne senin bulusmandan Allahin degisigi
Doğrudur abimBana ait bir foto
PaylaşsanaSimge sağın son post bir ateşe attı beni
Üyelere sataşma Semih çok ayıp
Mauro'ya yüklenelim.![]()
FC 24 New Cover Star Vote
Mbappé? Neymar? Haaland? Another player? Vote for your favourite player and help him to feature in the game as the EA FC 24 new Cover Starfifauteam.com
Galatasaray Socar kulubu Gayet hosO degilde ben sponsor olayında takıldım baskan 45 50 milyon avro yu diyor erden başkan 50 yi geçecez diyo dursun başkan yuzde 50 si tamam anlaşmaların dedi stat,forma kol ve şort desek. Geriye yine 25 30 milyon avro kalıyor napacaklar galatasarayın önüne isim mi koyacaklar? Aklıma bir o geldi. Kombassan konyaspor hangi kredi ümraniyespor gibi. Yok artık olmaz babacım
Socar galatasaray sk :::))))
Ama işin şakası gerçekten böyle birşey yapmazlar inş bize yakışmaz biz Galatasarayız
SM-A750F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu satasmak mi oluyo bulusmasi varmis banane onun bulusmasindan .Üyelere sataşma Semih çok ayıp
Gelişme mi var da konuşalım rtaşHayri üstadın nöbetinin size göre en güzel kadınlar başlığına dönmesi hakkında düşüncelerin nedir emre