Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O degilde ben sponsor olayında takıldım baskan 45 50 milyon avro yu diyor erden başkan 50 yi geçecez diyo dursun başkan yuzde 50 si tamam anlaşmaların dedi stat,forma kol ve şort desek. Geriye yine 25 30 milyon avro kalıyor napacaklar galatasarayın önüne isim mi koyacaklar? Aklıma bir o geldi. Kombassan konyaspor hangi kredi ümraniyespor gibi. Yok artık olmaz babacım
Socar galatasaray sk ::::)))))
Ama işin şakası gerçekten böyle birşey yapmazlar inş bize yakışmaz biz Galatasarayız

SM-A750F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Galatasaray'ın önüne isim koymazlar. Garanti Bankası ile bir iş birliği olacak, GS Bonus ve daha çok şeyi kapsayan, sırt, şort ve kol var. Bir de anladığım büyük bir iş birliği daha olacak belki Dijital'de belki aklımıza gelmeyen başka bir proje. Socios ile de yeni bir uzatma ve anlaşma olabilir. Geçen sezon deseler hadi oradan derdim ama bu sezon sponsorluk konusunda güven kazandılar. ENAG detayıyla ki TL sponsorlukların hepsinde olacağını düşünüyorum bazı durumlardan açıklanmasa bile sponsorluğun değerini de gelecek yıllarda koruyorlar.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beyler, en cok borcu olan takimlar Benfica ve Porto. Transfer olaylarini onlardan anlayin

Küçük Recep yıllar önce yine Gsc hizmetindeymiş

Bir şey var mı diye bakayım dedim
Kevser kim lan

O degilde ben sponsor olayında takıldım baskan 45 50 milyon avro yu diyor erden başkan 50 yi geçecez diyo dursun başkan yuzde 50 si tamam anlaşmaların dedi stat,forma kol ve şort desek. Geriye yine 25 30 milyon avro kalıyor napacaklar galatasarayın önüne isim mi koyacaklar? Aklıma bir o geldi. Kombassan konyaspor hangi kredi ümraniyespor gibi. Yok artık olmaz babacım
Socar galatasaray sk ::::)))))
Ama işin şakası gerçekten böyle birşey yapmazlar inş bize yakışmaz biz Galatasarayız

SM-A750F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Galatasaray Socar kulubu Gayet hos

Nawrocki’nin hocasinin bugun yaptigi aciklama:

Kosta Runjaić: “You can expect Maik Nawrocki to leave our club soon. The information has already leaked out, the offer is on the table, but it's still an internal matter of the club.”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt