- 18 Mayıs 2011
- 22.024
- 11.975
- 1.873
Diğer mevkileri de karşılaştırsınlar arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bay hücumda iyi geride harcamamak lazım. Orta sahaya işportacının birini alacakları belli olduğu için Kaan da orta sahada lazım. Ferdi inş gider ama gitse bile bizim önümüzdeler. Köhn'ün as olduğu hiçbir senaryoda önlerine geçemeyiz zatenbir sağ bek alırız
bir de anka kuşu gibi ali turap çıkar alttan
kaan var, bay var
onlarda ferdi gider
transfer
kaan
ali turap
köhn
BAY
oost
osayi
mert
levent
o videodaki roller değişir.
İzlemedimbu hangı fılmdı
Diğer mevkilerde üstün olduğumuz yerler olsa da burdaki kadar uçurum yok. En önemlisi fbde atletik adam sayısı bizden baya fazlaDiğer mevkileri de karşılaştırsınlar arkadaşlar
Ceko tadic cikiyor 2 atletik giriyor daha iyi olacaklar diye dusunuyosan yaniliyosun bu aradaBay hücumda iyi geride harcamamak lazım. Orta sahaya işportacının birini alacakları belli olduğu için Kaan da orta sahada lazım. Ferdi inş gider ama gitse bile bizim önümüzdeler. Köhn'ün as olduğu hiçbir senaryoda önlerine geçemeyiz zaten
İzlemedim
Diğer mevkilerde üstün olduğumuz yerler olsa da burdaki kadar uçurum yok. En önemlisi fbde atletik adam sayısı bizden baya fazla
Bir şey sormak istiyorum;
90'ların sonu, ben çocuktum. Galatasaray'ın parası yoktu. Oyuncular maaşlarını gecikmeli zar zor alıyordu.
2000'ler. Büyümeye başladım, lise falan. Galatasaray'ın parası yoktu.
2010'lara girdik, yine para yoktu, son gün isimler bekleniyordu fiyat düşsün falan.
2020'lere girdik, yine para yoktu.
2024. Para yok.
Niye böyle? Gerçekten tüm merakımla soruyorum bunu
Her zmnki haliLevent yalama olmuş
1 ay yatarın olur renktaşAdminlere bişey soracağım, başkandan girip, İbramdan devam edip, Cenk kelinden bitirsem ne kadar yatarı var, hayır değecekse rahatlamam lazım.
bu yönetimle 2 ay sonra gözüne R.Carlos gibi gözükecek.Kohnun teknigi first touchu hizi falan a kalite topcu ama defansi gercekten buyuk problem ya
fena yalıyor kanka. eğer karı olsa deli para kazanırdı.Her zmnki hali
çok değil mi1 ay yatarın olur renktaş