Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir sağ bek alırız
bir de anka kuşu gibi ali turap çıkar alttan
kaan var, bay var

onlarda ferdi gider

transfer
kaan
ali turap
köhn
BAY

oost
osayi
mert
levent

o videodaki roller değişir.
Bay hücumda iyi geride harcamamak lazım. Orta sahaya işportacının birini alacakları belli olduğu için Kaan da orta sahada lazım. Ferdi inş gider ama gitse bile bizim önümüzdeler. Köhn'ün as olduğu hiçbir senaryoda önlerine geçemeyiz zaten
bu hangı fılmdı
İzlemedim
Diğer mevkileri de karşılaştırsınlar arkadaşlar
Diğer mevkilerde üstün olduğumuz yerler olsa da burdaki kadar uçurum yok. En önemlisi fbde atletik adam sayısı bizden baya fazla

Fakirsaray
Beceriksizsaray
Bizanssaray
Transferyapayamansaray
Algısızsaray
Liyakatsızsaray

Oğuz Aydın'ın en büyük artılarından biri de TR'de yetişmiş oyuncu sayılarak "home grown" kontenjanından UEFA A listelerine yazılabilmesiydi. Rotasyon oyuncusu olarak bile tutarsa mesela büyük rahatlık olacak FB için ilerleyen yıllarda. +1 yazacak.

Biz seneye falan başka yerli kanat arasak TR'de yetişmişini bulamayız, gurbetçiye yöneliriz mecbur. BAY-Kerem'den en az biri gidip gurbetçi kanat alırsan al sana -1 kontenjan Avrupa'da...

Kohnun teknigi first touchu hizi falan a kalite topcu ama defansi gercekten buyuk problem ya

Levent Tüzemen diye belirtin lütfen konuya giriyorum alakasız Levent yalamadır yazıyor.

Bay hücumda iyi geride harcamamak lazım. Orta sahaya işportacının birini alacakları belli olduğu için Kaan da orta sahada lazım. Ferdi inş gider ama gitse bile bizim önümüzdeler. Köhn'ün as olduğu hiçbir senaryoda önlerine geçemeyiz zaten
İzlemedim
Diğer mevkilerde üstün olduğumuz yerler olsa da burdaki kadar uçurum yok. En önemlisi fbde atletik adam sayısı bizden baya fazla
Ceko tadic cikiyor 2 atletik giriyor daha iyi olacaklar diye dusunuyosan yaniliyosun bu arada

Maximin tadic degisikligi mesela atletizm artti ee iq 60 puan dustu

El nesyri ceko da ayni sekil. Takimi oynatacak bi adam asla degil

Ulan tursun 2 tane dinamik adam alacaktin hic konusmayacaktik sunlari ya

Bir şey sormak istiyorum;

90'ların sonu, ben çocuktum. Galatasaray'ın parası yoktu. Oyuncular maaşlarını gecikmeli zar zor alıyordu.

2000'ler. Büyümeye başladım, lise falan. Galatasaray'ın parası yoktu.

2010'lara girdik, yine para yoktu, son gün isimler bekleniyordu fiyat düşsün falan.

2020'lere girdik, yine para yoktu.

2024. Para yok.

Niye böyle? Gerçekten tüm merakımla soruyorum bunu

Kadroyu üçlü dizince cuk oturduğu doğru ama Okan Hoca'nın üçlü oynamaya niyeti olsa şimdiye kadar birkaç maç denerdi herhalde. O yüzden Okan Hoca'dan aksi bir hamle görene kadar o iş hayal.

O konuda bir diğer soru işareti; Barış'ı ana planda kanat bek olarak hayal etmek güzel ama kendisi onu istemiyor olabilir. 4'lünün sağ bekini zaten haklı olarak istemiyor, o olumsuz algısı kanat bek fikrine de yansır. Adam 2 senedir bir türlü düzenli bir şekilde skor yapabileceği bir mevkide oynayamadı. Onun değerini artıracak şey skor sonuçta. Tam geçen sene sonuna doğru skor katkısı yapmaya başlamışken ana planda kanat beke çekicem seni dersen mutsuz olması kuvvetle muhtemel.

reis boştaymış.

1471838.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt