Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskiden rahmetli Alpaslan Dikmen transfer duyumu verirdi gazetede kose yazisinda.9.5 yaşlarında okuduğum ilk duyum oydu,ingiltereden bi yildiz gelecek demisti.o da kewelldi,aylar sonra da Alpaslan abi öldü zaten

Allah aşkına arkadaşlar şu riva olayının videolarını tarih tarih izleyin ben hepsini izledim dursun diyorki dünyanın en iyi ekonomili takımları arasına gireceğiz diyo sonra riva ve florya veriliyor mustafa cengiz floryayı geri alıyor ondan önce dursun o parayı bi kırdırıyor para nereye gitti belli değil sonra dursun her kamera karşısına geçtiğinde bu riva konusuna saçma sapan geçerli olmayan cevaplar veriyor ortada para da yok riva da yok son bilançoların hepsini inceledim ben bunla ilgili bir lira bir şey görmedim duran varlık azalımı var fakat girdi yok

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gelen paraları futbolcu maaşlarına harcadınız tamam, belki tesislerin yapımına harcıyorsunuz ona da tamam ama ortasaha transferine 7-8 milyon euro verilecek peşinatın da olması lazım.

Lütfen baskı yapalım barışı ve sanchezi bu yönetim satmasın elimizde değer olarak ikisi var bunlar onları da satmasın riva falan gitti zaten floryada gidiyor Nelson da dahil kimseyi satmasınlar almasınlar

Gelen paraları futbolcu maaşlarına harcadınız tamam, belki tesislerin yapımına harcıyorsunuz ona da tamam ama ortasaha transferine 7-8 milyon euro verilecek peşinatın da olması lazım.
Nerde kardeşim nerde yazıyor bunlar hangi bilançoda veya yayınladıkları ekonomi planında yazıyor noldu bu paralar

Doue ile ıslak imza işi olsaydı dünkü o sessizlikte çat diye açıklama yaparlardı alın size doue diye. Kabak çiçeği gibi belli ne imza var ne bişey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt