Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar bi halt beceremez. 5inci yıldızı takıp fbyi sonsuza kadar susturabilecek ken, en iyi oyuncularımızı satıp son gün menejer kazıklarıyla 3-4 bitiririz. Bak bunlar Icardiyi bile satarlar

Direkt gardi ve baska iyi bi menajere yetki versinler onlar ilgilensin transferle.gardi doue de devreye girmemiş hala belliki

Burhancan bugün,yarın biter doue demiş.e bunu herkes söyler.doue gelse bile dinmeyecek bi tepki var şu an,kimse doueyi sevinerek de karşılamaz,nefret ettirdiniz oyuncudan.gideceksin tominay ya da rabiot alacaksın seve seve

Burhan Can Terzi:””Galatasaray’da limit problemi var ama bunu bile taraftara anlatamadılar.”
Haziran ayında bunu söylediğim gün yönetimin bahane listesi olacağını söylemiştim sırada şampiyonlar ligi gruplarına kalınması bekleniyor demeye başlayacaklar o yüzden en iyimser tarih Ağustos 27-28'i bulur.

Bahane listesi:
Oyuncular kampa yetişecek > İyi oyuncular Temmuz ayında gelmiyor > Euro 2024 devam ediyor > Limit sorunu var > Limit için Şampiyonlar ligi gruplarına kalınması bekleniyor > Transfer döneminin bitmesi daha süre var.

Transfer yapmak isteyen yapar her zaman bir yolu bulunur ama yönetimin pek futbolla alakası olmadığı için buna bir şey diyemiyorum.

Bahane sunmaya devam edecekler.

Wendel de Doue de ya büyük komisyon cukkası var ya da oyalama isimler bunlar
Son gün vasat adamı 20’ye alıp komisyonu cukkalarlar, wendele 30 veremezdik daha iyisini 20’ye aldık derler
Almasınlar hiç bir şey, zaten alabilecekleri de yok

Paralar nerde abi
BB’den neden daha çıkılmadı
Fon kurulacaktı kimse dokunamayacaktı neden daha kurulmadı
Koç stat basmaya kalktığında ortalık yanmalıydı ona bile bir şey yapamadılar, iş işten geçtikten sonra anca laf

Rakiplerin yetişemeyeceği bir kulüp fırsatı vardı ama bunlar bir türlü doymadı paraları cukkalamaya, rivası floryası hepsi gitti

Burhancan bugün,yarın biter doue demiş.e bunu herkes söyler.doue gelse bile dinmeyecek bi tepki var şu an,kimse doueyi sevinerek de karşılamaz,nefret ettirdiniz oyuncudan.gideceksin tominay ya da rabiot alacaksın seve seve
Bi karar versinler artık. Her gün bügün yarın her an açıklanabilir diye hava atıyolar. Bu mu muhabirlik. Bizim muhabirler rezil ötesi

Muhabir dediğin böyle olur

Haziran ayında bunu söylediğim gün yönetimin bahane listesi olacağını söylemiştim sırada şampiyonlar ligi gruplarına kalınması bekleniyor demeye başlayacaklar o yüzden en iyimser tarih Ağustos 27-28'i bulur.

Bahane listesi:
Oyuncular kampa yetişecek > İyi oyuncular Temmuz ayında gelmiyor > Euro 2024 devam ediyor > Limit sorunu var > Limit için Şampiyonlar ligi gruplarına kalınması bekleniyor > Transfer döneminin bitmesi daha süre var.

Transfer yapmak isteyen yapar her zaman bir yolu bulunur ama yönetimin pek futbolla alakası olmadığı için buna bir şey diyemiyorum.

Bahane sunmaya devam edecekler.

Yaşa renktaş
Bunlar anca florya parasıyla alakadar, kulüp umurlarında değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt