Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bitti transfer işi unutun alacaklar alacağını aldı bu saatten sonra düzgün adam bulamazsın git hemen jalert ve guido al geç uğraşma en azından mevkiler eksik kalmaz

Beyler bizim icin tatmin edici aciklama olmayacagini adim gibi biliyoz, hic konusmasin daha iyi bizi delirtcek bakin görün

Yaş olmuş 75. Tez vakit hayırlı haberini alırız da helvasını yeriz inşallah.

Geçen sefer de bir transferi yapamadıktan sonra çıkıp açıklama yapmışlardı. İnşallah Okan hoca çarkınıza tükürmüştür.

Hoş dün açıklama dedim ama bundan değil başkandan bekliyorum ben o açıklamayı.

Boştaki adama bi sürü para vererek tabii ki Kuzufield
IMG_2763.webp

Konuşmak değil yapacağınız icraatler sizi kurtaracak. Siz icraat yapamayacağınız için kurtulma gibi bir durum da söz konusu olamayacak.

Bir kaç hafta önce duyumu çıktığında futbol bilmez tayfa goretzka mı imkansız yawwwww diye kafa ütülerken goretzka‘nin o süreçte tamamen ndombele saflarina kaymasına ne demeliyiz peki

1721572776045.webp

Birde doue jelert ikisini birden transfer edelim diyen vardi :asd:

İyi ki şampiyon olmuşuz. Olmasaydık bir de ne olacaktı acaba.

Oraya buraya gidip bir ay boyunca kutlamalarda boy gösterip geçiştiremeyeceklerdi de. Icardi giderdi zaten kafa gitti adamın kimse de şaşırmazdı. Kerem'le Barış'ı şimdi zor tutuyoruz onlar da giderdi. Bats o durumda belki de gelmek istemezdi bu sefer. Mertens fikir değiştirip bırakayım artık diyebilirdi. Ziyech de durmazdı herhalde bu sefer. Zaha bu kadar adam gidince kalır mıydı; kalsa mı gitse mi hala karar veremiyoruz gerçi. Davinson sen de git hadi. Kiralıktan dönenleri kampta bir görürdük. Dubois iki kanatta da oynuyor nasıl olsa onu tutalım. Kazım yedek için yeterli bu sezon. Gerekirse Berkan da oynar nasıl olsa. Kaan da sağ beki yedekliyor zaten. Tete'yi elden çıkaramayacağımız için Yunus Tete sağ kanat rotasyon. Kısa boylu bir ton orta saha gencimiz var onları da random Torreria'nın yanına koyardık Kerem ve yine elden çıkaramayacağımız Olivirea'nın yerine. Taylan'ı unuttum özür. İlerde sadece Halil'le takılır, büyük olasılıkla playofflarda elenip Eylül'de fırsat falan kovalardık.

Tüm bunlar olurken arka planda da fenerlilerin her zamanki algı oyunları ve yüzsüzlükleriyle süslü şampiyonluk kutlamalarını çekmek zorunda kalacaktık.

Şimdi yazdığımı tekrar okudum da yarısı hala mümkün gibi geldi gözüme şampiyon olmuşuz olmamışız farketmeyecekti belki de, basiretsizlik bunu gerektirir çünkü.

Yazarken daraldım yeminle.

Yine yüksek pencereden konuşur. Beyzadelere göre taraftar kim ki onlar için varsa yoksa liseliler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt