- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Mazraoui ayrılacak ama kiralık olur en fazlaBayernin sağ beki yada parisin sağ beki gelebilir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mazraoui ayrılacak ama kiralık olur en fazlaBayernin sağ beki yada parisin sağ beki gelebilir
Mazraoui ayrılacak ama kiralık olur en fazla
Wendel olmayacak ya zaten, ama fiyasko açıklama idi; ne gerek var övmeye yahut zikretmeyeHangi iş gizli yüreyecek, transferden sorumlu adam wendeli canlı yayında analiz etti
Zenit zaten zengin kulüp, satmaya da mecbur değiller üstelikNe yemi biliyor musunwendel yem
Güzel şeyler olucak bence biraz rahatlamak lazım
Ajax’ta çok iyi ikiliydi, yakın dostlar zatenZiyech fas milli takımında çok seviliyor ,ikna için kullanabiliriz
Sende çok kötümser oldun yaNe yemi biliyor musun
Okan hoca çok zor isimleri istedi gördüğünüz gibi wendel onlardan biri çok iyi oyuncular istediği için alamadık taraftarımız bizi affetsin diyeceği zamanın altyapı yemi
ibram ı yiyecemNe yemi biliyor musun
Okan hoca çok zor isimleri istedi gördüğünüz gibi wendel onlardan biri çok iyi oyuncular istediği için alamadık taraftarımız bizi affetsin diyeceği zamanın altyapı yemi
İkisi de fiziksel ve pres gücü yüksek oyuncular. Nasıl ortak noktaları yok
Paralar liseye. Pardon adaya gidiyor...Bir şey sormak istiyorum;
90'ların sonu, ben çocuktum. Galatasaray'ın parası yoktu. Oyuncular maaşlarını gecikmeli zar zor alıyordu.
2000'ler. Büyümeye başladım, lise falan. Galatasaray'ın parası yoktu.
2010'lara girdik, yine para yoktu, son gün isimler bekleniyordu fiyat düşsün falan.
2020'lere girdik, yine para yoktu.
2024. Para yok.
Niye böyle? Gerçekten tüm merakımla soruyorum bunu
Salak yerine koyulmak sevmediğim işler listin #1 nolu basamağıdır baby yoksa transfer işi değil bu tamamenSende çok kötümser oldun ya![]()
Bayern kulübüne teşekkür ederiz en fazlaMazraoui süper olur.