Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.256
- 72.853
- 5.188
25 + biraz bonus koparsınlar anında satarlar. Muhabirlere sürekli barış 30u gördüğü an satarım dedirtmeleri boşa değilBAY'a 25 teklif geldiği an satarlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
25 + biraz bonus koparsınlar anında satarlar. Muhabirlere sürekli barış 30u gördüğü an satarım dedirtmeleri boşa değilBAY'a 25 teklif geldiği an satarlar.
İbram piliç bile alamaz.Sağ beke alın abi Dedic'i
Ortaya da alın abi Kone Nypan Ilic'i bitti gitti ya
Yapsa noluyo ki, dursun daha çnce haftalarca protesto olmasına bıraktı mı. Taraftar umrunda bile değil adamınBarış'ı satarlarsa GS taraftarı ne yapar. Bence hiçbir şey. O yüzden satılır Barış maalesef.
İş başa düştü biz alacağız artıkİ
İbram piliç bile alamaz.
Umrunda olmaz tabii protesto twit atarak yapılırsaYapsa noluyo ki, dursun daha çnce haftalarca protesto olmasına bıraktı mı. Taraftar umrunda bile değil adamın
Bizim 2 aydır şampiyonluk kutladığımız gibi adamlar da ankara pavyonlarında tüm sene gelen parayı kutlarBarış’ı satmanın Keçiörengücü’nü zengin etmek dışında kimseye bir faydası olmaz
Sağbek ve ortasaha gelince herşey düzelecek sanıyorsanız büyük yanılırsınız
bu yönetimin çapı Galatasaraya yetmiyor
bunlar ne yapar eder skandal üretir!
Tek çözüm bu yönetimin istifa etmesi!
bu yönetimi hoca mocada kurtaramaz
ne yazık ki üç skandal bekliyorum bu yönetimden alacakları transferler haricinde
1 Barış skandalı
2 Sanchez skandalı
3 ve en kötüsü İcardi saatli bomba gibi takılıyor ya rakiplere patlayacak ya bize
bu İcardi olayını bu yönetimin çözmesi namümkün işleri daha beter hale getirecek potansiyelleri var
özetle transfer yapsalar ne yapmadalar ne
bizim sorunumuz 2 ve 8 no değil
direkt bu yönetim!
Bonservis vermeden sadece bunu alırız,o da bizi isterse tabi