Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış satılırsa umarım tüm paraya bankalar birliği çöker. Bari borç azalsın nasılsa yerine adam falan almıyorlar satılanın

Bidenin aday olmamasi transferlerde beklenmemis bariyer olabilir mi acaba?

Barış’ı satmayı düşünenler arkalarına teneke bağlanıp derhal defedilmeli ve kulübün içerisine bir daha sokulmamalıdır

Liverpool istiyorsa 60dan kapiyi acarsin, 55e birakirsin. Liverpool icin 60 bizim icin 15.

Ama bunu bu capsizlar becerebilir mi, zor.

McKennie'nin durumunu biraz araştırdım. Kontratının son yılı ve Juventus oyuncuyu satmak istiyor.

Arabistan'dan, Everton'dan ve N.Forest'tan gelen teklifler ilgisini çekmemiş. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyormuş.

10-15 milyon euro bonservis ve 3-4 milyon euro yıllık bandında hallederiz

Yapsa noluyo ki, dursun daha çnce haftalarca protesto olmasına bıraktı mı. Taraftar umrunda bile değil adamın
Umrunda olmaz tabii protesto twit atarak yapılırsa

Protestoda amaç ses çıkarmaktan ziyade insanların hareket alanını daraltmaktır

Maddi açıdan zarar edeceğini bilse yahut hayatını rahat şekilde idame ettirememe durumu doğsa anında topuklar ama ne bu ülke öyle bir ülke ne de bu taraftar öyle bir taraftar

Sağbek ve ortasaha gelince herşey düzelecek sanıyorsanız büyük yanılırsınız

bu yönetimin çapı Galatasaraya yetmiyor

bunlar ne yapar eder skandal üretir!

Tek çözüm bu yönetimin istifa etmesi!

bu yönetimi hoca mocada kurtaramaz

ne yazık ki üç skandal bekliyorum bu yönetimden alacakları transferler haricinde

1 Barış skandalı
2 Sanchez skandalı
3 ve en kötüsü İcardi saatli bomba gibi takılıyor ya rakiplere patlayacak ya bize
bu İcardi olayını bu yönetimin çözmesi namümkün işleri daha beter hale getirecek potansiyelleri var

özetle transfer yapsalar ne yapmadalar ne
bizim sorunumuz 2 ve 8 no değil

direkt bu yönetim!

Sağbek ve ortasaha gelince herşey düzelecek sanıyorsanız büyük yanılırsınız

bu yönetimin çapı Galatasaraya yetmiyor

bunlar ne yapar eder skandal üretir!

Tek çözüm bu yönetimin istifa etmesi!

bu yönetimi hoca mocada kurtaramaz

ne yazık ki üç skandal bekliyorum bu yönetimden alacakları transferler haricinde

1 Barış skandalı
2 Sanchez skandalı
3 ve en kötüsü İcardi saatli bomba gibi takılıyor ya rakiplere patlayacak ya bize
bu İcardi olayını bu yönetimin çözmesi namümkün işleri daha beter hale getirecek potansiyelleri var

özetle transfer yapsalar ne yapmadalar ne
bizim sorunumuz 2 ve 8 no değil

direkt bu yönetim!

Hatipoğlunun vücut dilini görünce bu adam sezon içinde ağlayacak duruma gelir demiştim. Bence de transfer işi küçük is

Yönetimin tek korkusu taraftar
Taraftarın görevi takımını desteklemek kadar yönetimin de yanlış yapmasını engellemek
Taraftar doğal olarak takımın iyiliği için bu gücünü kullanacak
Barış, Davinson veya Kerem’i satan şampiyonluğu satar
Söylemeye devam edeceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt