Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zamanında GS taraftarı Wesley'in sözleşmesi feshedilmeden birkaç gün önce Florya'ya akın etmişti. Hani şu Östersund faciasının yaşandığı, Tudor'lu dönem. Sonuç olarak TOMA çağırmışlardı. İstifa filan da olmadı. İstediğin kadar tepki göster, bu adam öyle taraftardan çekinip bırakacak birisi asla değil.Barış'ı satarlarsa GS taraftarı ne yapar. Bence hiçbir şey. O yüzden satılır Barış maalesef.
Romano niye bu çocuğu paylaşıp duruyor anlamadım bu çocukta fena menajer çakallığı olabilir
Sunu bile alamadik
Bonservis vermemeye bayiliyoruz, sanki verdigin maas ile ayniye gelmiyorsun.Bonservis vermeden sadece bunu alırız,o da bizi isterse tabi
Oha zimba gibi olmus
Romano niye bu çocuğu paylaşıp duruyor anlamadım bu çocukta fena menajer çakallığı olabilir
Oha zimba gibi olmus
Çok doğru bir yorum.Sağbek ve ortasaha gelince herşey düzelecek sanıyorsanız büyük yanılırsınız
bu yönetimin çapı Galatasaraya yetmiyor
bunlar ne yapar eder skandal üretir!
Tek çözüm bu yönetimin istifa etmesi!
bu yönetimi hoca mocada kurtaramaz
ne yazık ki üç skandal bekliyorum bu yönetimden alacakları transferler haricinde
1 Barış skandalı
2 Sanchez skandalı
3 ve en kötüsü İcardi saatli bomba gibi takılıyor ya rakiplere patlayacak ya bize
bu İcardi olayını bu yönetimin çözmesi namümkün işleri daha beter hale getirecek potansiyelleri var
özetle transfer yapsalar ne yapmadalar ne
bizim sorunumuz 2 ve 8 no değil
direkt bu yönetim!
Bunlar bence diyalog kurmasını bilmiyor. Kimse ciddiye almıyordur. Üç köfte bir patatesle transfer yapılmaz. Rakibin Çağlar'a ödedikleri bonservisi sen bir sağ beke çıkaramıyorsan oturma orada. Ayıp ya. Bunlar bir orta sahayla anlaşsa bile Ali Koç 1 milyon fazla verip işi bitirir.Sampiyon takim, geliri tum rakiplerden daha fazla olmasina ragmen, bir tane CL on eleme turu sonrasi CL gruplarina kalma sansi varken, rakibin gidip 25 milyon euroya transfer yapabiliyor.
Sen gidiyorsun, Petrol zengini Zenit'in en iyi orta sahasini istemeye ve ne teklif ediyorsun? Eder etmez ayri bir tartisma, cebinde 20 milyon euro yoksa birakalim bu isleri. Kimse senin agiz kokusunu cekmek zorunda degil. Transfer yapacaksan biraz ciddi ol, paran varsa yaninda git, oyle istiyoruz ama herkes pahali falan demekle transfer olmuyor.
Sence öyle bir oyuncunun varlığından haberdarlar mı?guido rodriguez’i değerlendirsek bari o da kaçmadan.
Florya değil hedef doğrudan D.Ö olmalıZamanında GS taraftarı Wesley'in sözleşmesi feshedilmeden birkaç gün önce Florya'ya akın etmişti. Hani şu Östersund faciasının yaşandığı, Tudor'lu dönem. Sonuç olarak Toma çağırmışlardı. İstifa filan da olmadı. İstediğin kadar tepki göster, bu adam öyle taraftardan çekinip bırakacak birisi asla değil.
Yani söz gelimi, BAY X fiyatına satılırsa şu olur, bu olur vs demeye gerek yok. Hiçbir şey olmaz.
Ancak 50.000 bin kişi her iç saha maçında tepki koyarsa, belki o zaman bir ihtimal derim, ama onun da gerçekleşme ihtimali yok. Malum oluşum tepki gösteren taraftarı döverek sindiriyor çünkü.