Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelert 3 maçını daha izledim adama hasta oldum hasta bu ligin bagı olacak hızı ve çabukluğu var yapışıyor rakibe kontraları keser ve inanılmaz inatcı ve agresif. Kime benziyor derseniz saracchi vardı bizde sonra sakatlandı gitti kiralıktı oyun tarzları benziyor saracchi baya iyi oynadı ilk 6 ay bilenler bilir

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bil bakalım neden alınmadı sevgili taraftarımızın ve hocamızın doue aşkından ötürü vazgeçtik adamdan

Florya ihalesi ve oradan alınacak peşin ödeme ile faiz sıkıntısından ve BB işinden kurtulunca nakit akışında ciddi rahatlama olacak. Şu anda BB'nin bloke hesapta hazır paramız var muhtemelen ama onu kullanmana izin vermiyor işte BB. Tabi o borçlardan kurtulunca tekrar faizli de borçlanmamalıyız. Riva projesinin tamamlanması 2026'da tamamlanıyormuş mesela tamamlanınca oradan gelecek 2.5-3 milyar TL gibi bir gelir var . Merak ettiğim konulardan biri de bu, biz bu geliri BB'ye kırdırıp BB borcunu kapatmada kullanamaz mıyız? Yani Riva'daki haklarımızı BB'ye devredip mevcut BB borçlarımıza saydıramaz mıyız?
riva ile ilgili sürecin detaylarına hiç hakim değilim. @Keramettin TANRIVERDİ gibi bilen biri daha doğru cevap verir.

Taraftar olarak bana ne Floryadan Rivadan gelecek paradan kardeşim ben sahaya bakarım transfere bakarım. Transferde de sıkıntı var parayı nereden buluyorsa bulsunlar halletsinler

25 bin euro aliyodu

Ulu onder unal aysal 30 yasindaki adama her sene artan 5 yillik sozlesme yapmisti buyuk deha
35 mac yapsa ki fazlasını 900bin avro yapıyor. +3 3.5 da net alıyordu +4.5m avro para demek. ziyech zaha alınca bıdı bıdı yapılıyordu aazmanında selcuk aldı bu paraları. chedjou falan yani.

Kubo, Liverpool'a gidiyor Kerem'e Sociedad'dan teklif gelebilir belki.

bence jelert bize doue´den daha cok uyar ama onu da alamayacaklar tabi

bu isin sonu zeki celik, cok net

jelert ve vecinoya fitim bitsin bu işkence artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt