- 26 Kasım 2012
- 185.542
- 258.087
- 5.998
Irz TV
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vs hars tvIrz TV
Bir şey sormak istiyorum;
90'ların sonu, ben çocuktum. Galatasaray'ın parası yoktu. Oyuncular maaşlarını gecikmeli zar zor alıyordu.
2000'ler. Büyümeye başladım, lise falan. Galatasaray'ın parası yoktu.
2010'lara girdik, yine para yoktu, son gün isimler bekleniyordu fiyat düşsün falan.
2020'lere girdik, yine para yoktu.
2024. Para yok.
Niye böyle? Gerçekten tüm merakımla soruyorum bunu
Vs hars tv
Hars tv alamaz kellemi ortaya koyuyorumHars galip gelir fütüroloji serisi farkıyla
Hars tv alamaz kellemi ortaya koyuyorum
Renktaş mesajını tamamen okudum ve yazdıklarına genel anlamda katılıyorum,
Ama bir de şu açıdan düşünmek gerekiyor; Şimdi elimde bir bıçak var, sana veririm o bıçakla gider meyve soyarsın, diğerine veririm gider o bıçakla adam öldürür.
Yabancı kuralı köhnemiş zihniyetlerle yönetilen anadolu takımlarının faydası için değil bu ülkenin büyük takımları için önemlidir. Çıkarılan kuralları Sivasspor art niyetle çiğniyorsa onun problemi aslında, bizi olumsuz etkilemez, önemli olan bizi ne kadar ileriye taşıyacağı.
42 Etli ekmek FM hepsini alırHars tv alamaz kellemi ortaya koyuyorum
Bir şey sormak istiyorum;
90'ların sonu, ben çocuktum. Galatasaray'ın parası yoktu. Oyuncular maaşlarını gecikmeli zar zor alıyordu.
2000'ler. Büyümeye başladım, lise falan. Galatasaray'ın parası yoktu.
2010'lara girdik, yine para yoktu, son gün isimler bekleniyordu fiyat düşsün falan.
2020'lere girdik, yine para yoktu.
2024. Para yok.
Niye böyle? Gerçekten tüm merakımla soruyorum bunu
70 sene ust uste sampiyon olsak fblileri susturamayiz maalesefEğer şampiyon olursak tarihimizin en önemli şampiyonluğu olur bu sene. 5inci yıldızı takan ilk türk takımı olarak tarihe geçip, rakiplerimize 2 yıldız fark atıp ve 5inci yıldız diye senelerdir ağlayan fbileri sonsuza kadar susturup tarihlerine bir rezillik daha ekleyebiliriz.
Biz ne yaptıkta bu yönetimi hak ettik?
Kimse bana Dursunun ve Cenk Ergünun Galatasaraylı olduğuna inandıramaz.
Baris veya köhun patlayinca napacagiz ahbert?Muslera
Davidson Nelsson A. B.
Barış Torreira ??? Köhn
Kerem Wilf
M. İ.
sağ bek diye tutturmağa ve o kdr para vermeğe gerek yok
orta sahaya lucas toreira gibi bi herif bulursak şık bir ekip oluyoruz görüldüğü üzra
Hala alabiliriz oynatma garantisiyle ama nerde bizimkilerde o ikna yeteneği daha doue denen yarım sezonluk futbolcuyu ikna edemiyorlar.Şu berkay yilmazi alsaymisiz iyiymis ya