Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.750
- 18.844
- 1.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırkerem demirbayda yabanci sayilacak bu kararla
Nasıl hayır?
Wan Bisakka'yı alabileceğimizi sanmıyorum. West Ham konuşuluyordu oraya gider bence. Olur da alabilirse bana göre büyük yanlış yapmış oluruz mali olarak yani benim düşüncem ana kendileri adına büyük başarı olur.
allahım sana sığınıyorum
bu cuma güneş batıdan doğsun
yok öyle bişey.kerem demirbayda yabanci sayilacak bu kararla
o dönem milli takım tercihlerini yapanlar yabancı oyuncu kuralında muaf tutuldu o konuda bir değişiklik yokNasıl hayır?
Ya ben burdan hocaya diyorum kiGök, yarıldığı zaman,
Yıldızlar saçıldığı zaman!
Denizler, birbirine açıldığı ve yeryüzü düzlenerek hepsi bir deniz olduğu zaman!
Kabirler, alt üst edildiği zaman!
O gün herkes neyi yapıp neyi yapmayı pgeri bıraktığını bilir!
TFF yabanci sayisina +1 koymustu. Yeni yabanci kuralinda sözü gecmiyor bileyok öyle bişey.
mesut ilkay falan nasıl sayılmıyorsa önceden kazanılmış hak olduğu için o da sayılmayacak.
Milli takım uygunluğu olmayan 14 kişi diyor ama?o dönem milli takım tercihlerini yapanlar yabancı oyuncu kuralında muaf tutuldu o konuda bir değişiklik yok
1 Muslera
2 Sanchez
3 Nelsson
4 Torreira
5 Mertens
6 Ziyech
7 Icardi
8 Batshuayi
9 Köhn
10 Zaha
11 Sağ Bek
12 Orta Saha
13
14
yusuf demir gibi işteMilli takım uygunluğu olmayan 14 kişi diyor ama?
Kerem demirbay da milli olamıyor ama?yusuf demir gibi işte
"A Takım Listesinde yer alacak en az 14 futbolcunun, Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğuna sahip futbolcu olması zorunludur. Bu kuralın ilk olarak yürürlüğe girdiği 15 Haziran 2015 tarihinden önce başka ülke A Milli Futbol Takımlarını tercih etmiş futbolcular açısından Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğu şartı aranmaz." bu kural değişmediği sürece devam ediyorKerem demirbay da milli olamıyor ama?