Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_3385.webp

Fak nwes

Wan Bisakka'yı alabileceğimizi sanmıyorum. West Ham konuşuluyordu oraya gider bence. Olur da alabilirse bana göre büyük yanlış yapmış oluruz mali olarak yani benim düşüncem ana kendileri adına büyük başarı olur.

Saygıdeğer beyzadelerimiz biraz çalışır mısınız lütfen Bissaka sizi bekliyor.

Wan Bisakka'yı alabileceğimizi sanmıyorum. West Ham konuşuluyordu oraya gider bence. Olur da alabilirse bana göre büyük yanlış yapmış oluruz mali olarak yani benim düşüncem ana kendileri adına büyük başarı olur.

Aslında Zaha olayındaki gibi Bisakka da gelebilir.

Zaha PL'de veya başka ligde yine orta sınıf bir takıma gidebilirdi ama artık şampiyonluk yaşamak istiyordu. ManU en son şampiyon olalı 14 sene geçti. Bisakka'yı da böyle kafalayabiliriz.

Gök, yarıldığı zaman,
Yıldızlar saçıldığı zaman!
Denizler, birbirine açıldığı ve yeryüzü düzlenerek hepsi bir deniz olduğu zaman!
Kabirler, alt üst edildiği zaman!
O gün herkes neyi yapıp neyi yapmayı pgeri bıraktığını bilir!
Ya ben burdan hocaya diyorum ki
Hoca sen ne ayaksın

Kerem demirbay da milli olamıyor ama?
"A Takım Listesinde yer alacak en az 14 futbolcunun, Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğuna sahip futbolcu olması zorunludur. Bu kuralın ilk olarak yürürlüğe girdiği 15 Haziran 2015 tarihinden önce başka ülke A Milli Futbol Takımlarını tercih etmiş futbolcular açısından Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğu şartı aranmaz." bu kural değişmediği sürece devam ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt