Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.188
- 7.623
- 2.568
Yabancı kuralını kaldırdık oğuzu fenere kitledik diye sevinen dostlarım , yedeğe 1 yabancı koyabiliyorsun (ilk 11 full yabancı ise) farkında mısınız neyin şaklabanlığı bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkisine de Yunus yazıyor reis. Ondan dedim.Yazmamış mıyım?
Sözleşmesi bitene kadar yerli sayılır. Bu adamlar bu yüzden alındı o yüzden bunu yapanlar şu an ezbere yorum yapıyor sanki. Nasıl Eyt ile emekli olmuş birini yeni bir kanunla emekliliğini elinden alamazsan bu hakla yerli sayılan biri de sözleşmesi bitene kadar yerli sayılır en kötü mahkemeye falan gidilir kazanılır. Yeni sözleşme veya sözleşme bitiminden sonra yabancı sayılır.İyi ama verilen hak korunur, nasıl o hakkı geri almış oluyorlar? Sözleşme bitesiye kadar korunması gerekmez mi hukuksal olarak?
100 yıllık komplocuyum bu bile beni aşar
çok saçma bu arada o topçuların kendi menajerleri bar enayimiler parayı elin menajeriyle bölüşsün
Ama ben burada ki asıl komployu sana anlatayım
Erden Timur ve Gardi birlikte çok iyi işler yaptılar seçimden önce o listede ki tüm topçularla görüştüler
Erden Timuru aforoz ettiler şimdi sıra Gardide
birileri rahat rahat hareket edemiyor diye erdinç gibi kullanışlı aparatlara Gardiyi köyülüyorlar!
Beceriksizliklerini menajere atmaya çalışıyor olmaşarıda bir opsiyon!
Yabancı kuralını kaldırdık oğuzu fenere kitledik diye sevinen dostlarım , yedeğe 1 yabancı koyabiliyorsun (ilk 11 full yabancı ise) farkında mısınız neyin şaklabanlığı bu
Salaklar seviniyor bi de 2 twite simdiSözleşmesi bitene kadar yerli sayılır. Bu adamlar bu yüzden alındı o yüzden bunu yapanlar şu an ezbere yorum yapıyor sanki. Nasıl Eyt ile emekli olmuş birini yeni bir kanunla emekliliğini elinden alamazsan bu hakla yerli sayılan biri de sözleşmesi bitene kadar yerli sayılır en kötü mahkemeye falan gidilir kazanılır. Yeni sözleşme veya sözleşme bitiminden sonra yabancı sayılır.
oğuz alınmalıydı kitleme filan züğürt tesellisi
Yazmasına gerek yok ki kazanılmış hak konusunun hukukta olması lazım zaten. Sözleşme yaparken ona göre yapıyorsun çünkü o yüzden geçmişte kazandığı hakkı yeni bir kural ile değiştiremezsin mantıken.
İyi topçu bok atmaya gerek yokOğuz iyi mi gerçekten ben şüpheliyim?
İyi topçu bok atmaya gerek yok
Oğuz iyi mi gerçekten ben şüpheliyim?
Benim de canım çekti harbi ne iyi giderdi bi de yanında manda kaymağı olacak 3-4 tane falan yerimAbi cok fena halka tatlısı cekti canım