Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı kuralını kaldırdık oğuzu fenere kitledik diye sevinen dostlarım , yedeğe 1 yabancı koyabiliyorsun (ilk 11 full yabancı ise) farkında mısınız neyin şaklabanlığı bu

100 yıllık komplocuyum bu bile beni aşar

çok saçma bu arada o topçuların kendi menajerleri bar enayimiler parayı elin menajeriyle bölüşsün

Ama ben burada ki asıl komployu sana anlatayım

Erden Timur ve Gardi birlikte çok iyi işler yaptılar seçimden önce o listede ki tüm topçularla görüştüler
Erden Timuru aforoz ettiler şimdi sıra Gardide
birileri rahat rahat hareket edemiyor diye erdinç gibi kullanışlı aparatlara Gardiyi köyülüyorlar!
Beceriksizliklerini menajere atmaya çalışıyor olmaşarıda bir opsiyon!

İyi ama verilen hak korunur, nasıl o hakkı geri almış oluyorlar? Sözleşme bitesiye kadar korunması gerekmez mi hukuksal olarak?
Sözleşmesi bitene kadar yerli sayılır. Bu adamlar bu yüzden alındı o yüzden bunu yapanlar şu an ezbere yorum yapıyor sanki. Nasıl Eyt ile emekli olmuş birini yeni bir kanunla emekliliğini elinden alamazsan bu hakla yerli sayılan biri de sözleşmesi bitene kadar yerli sayılır en kötü mahkemeye falan gidilir kazanılır. Yeni sözleşme veya sözleşme bitiminden sonra yabancı sayılır.

100 yıllık komplocuyum bu bile beni aşar

çok saçma bu arada o topçuların kendi menajerleri bar enayimiler parayı elin menajeriyle bölüşsün

Ama ben burada ki asıl komployu sana anlatayım

Erden Timur ve Gardi birlikte çok iyi işler yaptılar seçimden önce o listede ki tüm topçularla görüştüler
Erden Timuru aforoz ettiler şimdi sıra Gardide
birileri rahat rahat hareket edemiyor diye erdinç gibi kullanışlı aparatlara Gardiyi köyülüyorlar!
Beceriksizliklerini menajere atmaya çalışıyor olmaşarıda bir opsiyon!

Erinçe düşman ergün

Sözleşmesi bitene kadar yerli sayılır. Bu adamlar bu yüzden alındı o yüzden bunu yapanlar şu an ezbere yorum yapıyor sanki. Nasıl Eyt ile emekli olmuş birini yeni bir kanunla emekliliğini elinden alamazsan bu hakla yerli sayılan biri de sözleşmesi bitene kadar yerli sayılır en kötü mahkemeye falan gidilir kazanılır. Yeni sözleşme veya sözleşme bitiminden sonra yabancı sayılır.
Salaklar seviniyor bi de 2 twite simdi🙂

Kerem,yunus ve barıştan ikisi zaten yedek olacak ,3 tane kanadın ne işi var yedekte?bildiğin saçmalık.

Yazmasına gerek yok ki kazanılmış hak konusunun hukukta olması lazım zaten. Sözleşme yaparken ona göre yapıyorsun çünkü o yüzden geçmişte kazandığı hakkı yeni bir kural ile değiştiremezsin mantıken.

Kulüpler birinci fıkrada öngörülen A Takım Listesine yazılan Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğu bulunmayan futbolculara ilaveten; 2023 – 2024 Sezonunda Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Türkmenistan ülkelerinin vatandaşı olarak A Takım Listesine yazılan 1 futbolcuyu ve Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğu bulunmamakla birlikte Türk Vatandaşlığı veya mavi kart sahibi olarak A Takım Listesine yazdıkları 1 futbolcuyu sözleşme süreleri sonuna kadar müktesep hakları sebebiyle Madde 2’nin e fıkrası kapsamında A Takım Listesine yazabilirler. Bu futbolcuların sözleşmelerinin sona ermesi halinde; uzatma, sözleşme yenileme ve diğer kulüplerle imzalayacakları sözleşmeler A Milli Takımda oynama uygunluğu bulunmayan futbolcu kapsamında tescil edilecek ve A Takım Listesine bu doğrultuda yazılacaktır.

O zaman ocakta 12ye indirildiğinde yazılan bu maddeyi neden almamışlar da 2015ten önce seçenlerin maddesini almışlar?

Aynı şekilde sözleşmelerinin sonuna dek bilmemne fıkrasına uygun bi şekilde yazılabilir diye belirtilebilirdi

Ha bence klüpler hoop derse tamam yerli olarak oynatın derler ama sınırın 12den 14e çıktığı yerde bu durumun belirtilmemesi bana vaziyetin b ihtimal bu tıynette olduğu intibasını verior

Yerli oyuncu hususunda gözden kaçan bir husus var..Forumda geçen biri de belirtmişti bu adamların takıma aidiyeti takımı butunlestirmesi daha başka oluyor çoğu zaman..Mesela bizde kerem barış apo hatta bazı oyuncularla berkan bu işi çok iyi yapıyor kaliteli sorunsuz yerli her zaman candır..
Oğuz aydın böyledir manası da demiyorum bu arada o nasıl çıkacak Zaman gösterir ama yerli oyuncuya sadece yabancı sınırı acısından bakmamak lazim

Kerem yerli .

Ekli dosyalar

• 20230904_033726.gif
    20230904_033726.gif
    1,9 MB · Görüntüleme: 16
oğuz şu bu iyimi kötümü konusunu çokdan geçilmeli boş tartışma
oynayınca göreceğiz

asıl sorun burada adamlar istediği topçuyu PARAYI basıp alabilmeleri

bizde ise 1 liranın hesabını yapan bir yönetim?!?! var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt