Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
• Draguş
• Nwakaeme
• Lundstram
• Ozan Tufan
• Okay Yokuşlu
• Barisic
• Savic
• Pedro Malheiro

Şu oyuncuların yarısının adı bizle geçse, yok türkiye’ye gelmek istemiyor, yok oyuncu babaannesinin pedikür masraflarının ödenmesini istedi vs gibi bahanelerle alamazdık. Başımızdaki beceriksizleri acilen göndermemiz gerekiyor.

dönğp dolaşıp adı yazılmayan bize gol adan prag bekine gidilecek bence - ya da o ayar bir isim.
Bir ara İtalyan medyasında 4 milyon teklif ettiğimize dair bir Ebosele iddiası vardı oyuncu nasıl oyuncudur bilmem ama o olabilir gibi geliyor bana yada Jelert bir ihtimal. Ama bu saatten sonra kimi alırsa alsınlar eleştiriler olacaktır ve bunu hak ettiler maalesef. Bundan sonra tek beklendiğim her görüşmenin yada yaptıkları için çıkmaması ama Cenk Ergün varken bu da pek mümkün görünmüyor bana.

Yürolar sandiniz kadar kolay kazanilmiyor:asd:

ELIKPF4WkAEAqLU.webp

Takımda ki iletişimsizliğe en güzel örnek Okan hoca antremanda medyaya söylüyor transfer gizli yürütülür diye
o günün gecesi ibrahimden haber alan muhabirler doye gsde diye son dakika girmişti

hoca bunu bunlara medyaya söylemeden öncede demiştir adamı ciddiye almamışlar
anca medyaya düşüp tepki yedikden sonra gizli yürütmeye başladılar

durum baya vahim

Ne transferi bekliyorsunuz olm hala adamlar 1.5 ay uğraşıp Doue’yi alamadılar hala pişkin pişkin takılıyorlar.

Admirim hazır transfer felan yokken şu benim ismime de bi el at yaw, gercek ismim googel yapılıyor böyle

Edit: x sever olmasın ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt