Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.750
- 18.844
- 1.188
7 saat senKaç saat çalısıyorsun la
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7 saat senKaç saat çalısıyorsun la
Yürolar sandiniz kadar kolay kazanilmiyorNe iş yapıyon
Yinemi silah kaçakçılığı
Bu saatte iş mi olur

Onların ligi başladıdönğp dolaşıp adı yazılmayan bize gol adan prag bekine gidilecek bence - ya da o ayar bir isim.
Lan ne 7 saati sabah 9da konuştuk işe gidiyorum dedin , bak eziyorlarsa oralarda söyle reis7 saat sen
Bir ara İtalyan medyasında 4 milyon teklif ettiğimize dair bir Ebosele iddiası vardı oyuncu nasıl oyuncudur bilmem ama o olabilir gibi geliyor bana yada Jelert bir ihtimal. Ama bu saatten sonra kimi alırsa alsınlar eleştiriler olacaktır ve bunu hak ettiler maalesef. Bundan sonra tek beklendiğim her görüşmenin yada yaptıkları için çıkmaması ama Cenk Ergün varken bu da pek mümkün görünmüyor bana.dönğp dolaşıp adı yazılmayan bize gol adan prag bekine gidilecek bence - ya da o ayar bir isim.
Yabancı Sever olarak revize edildi mecburen@Onur Y. Sever ulannnnn bu isim ne![]()
7 saat sen
Yabancı Sever olarak revize edildi mecburen
Gurbo olmak zordur reis, neler cektikLan ne 7 saati sabah 9da konuştuk işe gidiyorum dedin , bak eziyorlarsa oralarda söyle reis![]()
Neyse imkansiz burasi icin,oh
Nasilsin knkTrabzon Savic'i de almış bizimkiler uyumaya devam etsin.
Ne transferi bekliyorsunuz olm hala adamlar 1.5 ay uğraşıp Doue’yi alamadılar hala pişkin pişkin takılıyorlar.