- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Bugün zahanin yil dönümü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haluk transfer listesi elimde diyerek kendi ipini çekti ona biraz zor haber uçururlar.
Zappacosta ve kimmich (en son bıyıklıydı bir ara)sadece bıyıklı futbolcu transfer etme imkanımız olsa sag beke ve orta sahaya kimi istersiniz?
Bence haluklar yöneticilerden değil başka yerlerden haber alıyor. Rodop ve nevzat yönetimden alıyor. Erden timur varken bu ikisi haber alamıyordu fazlaHaluk transfer listesi elimde diyerek kendi ipini çekti ona biraz zor haber uçururlar.
sag bek hector bellerinZappacosta ve kimmich (en son bıyıklıydı bir ara)
Adamların Badem biyigi nasıl iş yapıyor görün
Aynen sağbek yok orta saha yok ama transferi kapattıkBu zamana kadar transferi bitiremediler
5 gün de mi bitirecekler
Ben ciddi ciddi transferi kapattigimizi düsünüyorum
Belki agustos ayinin sonuna dogru aurier tarzinda bir transfer yapilir sag beke
En iyisi ben yine sibel cana sarayım abi,2 sezondur totem oldu kadın transferdeAynen sağbek yok orta saha yok ama transferi kapattık
Özge ÖzacarBu senin profildeki hatun kim![]()
Tayyare demişken, 2023 yılbaşından bu yana yanaşacak hangar aradığımı belirteyim.Avrupa'da gezilecek en güzel yerler isimli bir katalog çalışması içindeler ne transferi bay teyyare
Ağzına emzik verem mi he?En iyisi ben yine sibel cana sarayım abi,2 sezondur totem oldu kadın transferde