Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda kara sinek çok,engellememe rağmen.gidin uyuyun,sov başlıyor bugünden itibaren Allahin izniyle 😊 biz sadık kullar burdayiz

sergenciğim astroloji bilmek başka birşey
hayatı bilmek başka birşey

kan emici insanlara hiç bulaştınmı bilmiyorum

ne yaparsan yap bu kan emiciler hayatında olduğu sürece herşey daha beter bir hale gelir! istediğin kadar çırpın yine düzlüğe çıkamazsın

bunun tek çaresi kan emicileri hayatından söküp atmakdır

senin pür parlak yıldızlarını bile bu yönetim o ölücülüğe ile söndürür ne olduğunu anlamazsın

polyana olmaya gerek yok

Parlayan yıldız bu takımın koruyucusu Erden Timuru söndürdü bu kan emiciler

inan bu takımda güzel olan herşeyi söndürecekler

yapıları bu

Onlar kapışmaz. Büyük kardeş işine yarayanı alır küçük kardeşe almadıklarını paslar.
Bizle FBJKoçlar arasında demiştim. Hasan Arat'ın iletişim danışmanı eski TRT, NTV spikeri Okay Karacan (İyi Formula anlatırdı.) Youtube yayınında açıkça söylemişti geçen sezon FBJK aynı oyunculara girmiyor, bilinen gerçeği ben söylemiş olayım diye... Tam da bu dönemde Ünal Aysal gibi başkan, Adnan Öztürk gibi yönetici lazımdı. Rezzan bile çikip konuşurdu.

16 milyon dolara Jardel aldığımızda Jardel'in altın ayakkabısı vardı. Avrupa gol kralıydı adam. İnanamadık bize geldiğine.

20 milyon vereceksek orta sahaya, bize geldiğine inanamayacağımız bir adam olmalı, Fofana gibi. Yoksa valla 10'a da gayet iyi adam buluruz gibi geliyor.

16 milyon dolara Jardel aldığımızda Jardel'in altın ayakkabısı vardı. Avrupa gol kralıydı adam. İnanamadık bize geldiğine.

20 milyon vereceksek orta sahaya, bize geldiğine inanamayacağımız bir adam olmalı, Fofana gibi. Yoksa valla 10'a da gayet iyi adam buluruz gibi geliyor.
O zamanki 16 milyon nere şimdiki 20 milyon nere. Piyasa geçen senenin bile 2 katı şuan. Euro'nun da enflasyonu olduğunu (+ futbol piyasasının) unutmayalım bence.

Beyler Dursun yalancı bir adam bunu en son florya oylamasında da gördük yetki almak için yalan söyleyen bir adam bizim paramız olduğuna ben inanmıyorum hele bu yalancının dediğine hic inanmam

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu videonun ilk 2.30-2.40 dakikasıni izleyelim dursun demiyor paramız var diye zaten olması gereken bir sey paramizın olması

Dursunu şu şekil yiyeyecek taraftar yakında :

1721771540220.webp

sergenciğim astroloji bilmek başka birşey
hayatı bilmek başka birşey

kan emici insanlara hiç bulaştınmı bilmiyorum

ne yaparsan yap bu kan emiciler hayatında olduğu sürece herşey daha beter bir hale gelir! istediğin kadar çırpın yine düzlüğe çıkamazsın

bunun tek çaresi kan emicileri hayatından söküp atmakdır

senin pür parlak yıldızlarını bile bu yönetim o ölücülüğe ile söndürür ne olduğunu anlamazsın

polyana olmaya gerek yok

Parlayan yıldız bu takımın koruyucusu Erden Timuru söndürdü bu kan emiciler

inan bu takımda güzel olan herşeyi söndürecekler

yapıları bu
Yerden göğe kadar hak veriyorum sana abi ama bende çok tutuluyorum bu adam iyi kötü Galatasaray taraftarının sorunu üç kuruşluk spor muhabiriyim youtuberım bilmemneyim diyen adamların Galatasaray’ı ve Galatasaray başkanını azına dolaması beni ayar ediyor bunun nedeni de taraftar kitlemizin sürekli goygoy şeklinde hakaret etmesi bu adamlarda görüyor bunu like uğruna onlarda sallıyor bu durum iyi bi durum dğeil bence Galatasaray taraftarı her zaman olduğu gibi saha içinde tütününde tepkisini koymalı üç kuruşluk adamlarla değil

ismini verdiği ve istiyoruz dediği hiç bir ismi alamama.. tarihe geçer.. oğuz aydın, doue, wendel sadece bizim bildiklerimiz..

Ne demek istediğini anladım ama doğru bir kıyas olamaz. Aradan 25 yıl geçmiş o dünya ile bugünkü dünya farklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt