Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bide benim tanıdığım bildiğim dursun ve cenk, gaza gelince abuk subuk rakamlara değişik adam alırlar. Dehşet para saçarlar. Aga demekki hakkaten para yok. Bunların tüm umudu tüm beklentisi Floryadan gelecek olan avanstı. O parayada bloke koyulunca ortada kaldılar. E zaman da akla şu soru geliyor ;

Dursunn paralar nerdeee ???

avrupa'da beach sezonu sona erdi heralde bütün masalardan kalkıyoruz

Şaka bir yana, süper kupa maçına transfer yetişmeyecek galiba. Reziller.

IMG_5802.webp

Umarım ahbab ama çok zor. Alamıyorlar ki

Doğru, transfer döneminin sonuna kadar bir şey çıkmayabilir :crushed:
Yav tripper falan boş işler değil.a kalite aliriz,gençler olmadiysa.Hatipoglu ismi hiç çıkmayan ama baya yol aldığımız oyuncular var dedi,herif yalan söylemiyor ya.

Belmasa o kadar sövdük ama tüm beceriksizliklerine rağmen en azından Boey, Nelsson, Barış Alper gibi 70-80 milyon Euro gelir getirecek vizyonlu transferler yapmayı, Erden Timur'la çalışmaya başlamayı akıl edip hayata geçirebilmişti. Dursun Özbek'in beceriksizliği (tabi art niyet değilse) bambaşka bir seviye cidden.

Yav tripper falan boş işler değil.a kalite aliriz,gençler olmadiysa.Hatipoglu ismi hiç çıkmayan ama baya yol aldığımız oyuncular var dedi,herif yalan söylemiyor ya.
Bence o cümle klasik bir cümle ya. Hani rutin açıklama gibi ben pek sanmıyorum yol aldığımız isimler olduğunu. Üzerinden kaç gün geçti bir şeyler çıkmadı... Umutlu olmak güzel ama bu kişiler güven konusunda pek güven vermiyorlar ahb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt