Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son Dakika Haberleri - Haber 7 - Son Haberler

Galatasaray, Kopenhag'dan Elias Jelert'in transferi için girişimlere yeniden başladı.

• Oyuncu Türkiye'ye uçmak için sabırsızlanıyor. (Relevo)

Verilen sözlerin tutulmaması, bankalar birliğinden çıkamamak, transferleri kampa yetiştirememek tamamen istifa sebebidir.

Sabırlı olun dediniz, olduk ama ortada hiçbir şey yok. Yeter artık. Ya transfer yapın, ya da tüm yöneticileriniz ile beraber gidin.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biz Fenerbahçe ile yarışamayız. Tarih boyunca maddi anlamda yarışamadık.

Adamlar 12 milyar borç ile geri dönüşü imkansıza yakın 2 milyar lira döktüler ama yine 700 bin dolar alan Okan Buruk şampiyon olacaktır. Bu iş para ile Temmuz'da transfer yapma ile olmaz, 8 eylül'de gelen İcardi 2 yıldır ligi altını üstüne getirdi.

Bizim yapmamız gereken tek şey satışı olacak adam almak ha bugün ha 1 ay sonra bundan dolayı 28 yaş üstü alınacak adam bugün bile İcardi seviyesi olsa karşı çıkıyorum.

Bundan dolayıdır ki kendi işimize bakalım, Fener ile ya-rı-şa-ma-yız.

Verilen sözlerin tutulmaması, bankalar birliğinden çıkamamak, transferleri kampa yetiştirememek tamamen istifa sebebidir.

Sabırlı olun dediniz, olduk ama ortada hiçbir şey yok. Yeter artık. Ya transfer yapın, ya da tüm yöneticileriniz ile beraber gidin.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fb ye çok bakmamak gerekiyor şuan yaptığı transferler verdikleri paranın hakkı olduğunu düşünmüyorum kendimize dönüp bakarsak son 2 senenin şampiyonusun toplamda 3 transfere ihtiyacın var ama yapmıyorsun ve para var deyip yapmıyorsun.

Galatasaray, Kopenhag'dan Elias Jelert'in transferini yeniden başlattı.

Jelert, Türkiye'ye uçmayı sabırsızlıkla bekliyor. (
@MatteMoretto
)

Şu transferi bitirin artık. 2 aydır 1000 dk olmayan bir zibidi yüzünden bu formayı giymeye can atan topçuyu bekletiyorsunuz

Bizim yönetim nasıl bir transfer çalışması yapıyor anlamak güç. Biri hem oyuncuyu hem kulübü albukaya alıp 2-3 saatte bitirmesi lazım transferi (Flaş transferler hariç). Ona göre baskın ve akıllı bir stratejisi olmalı. Ama yok bizimkiler bir iki hafta futbolcuyla konuşup ikna edip sonra kulübe gidip biz oyuncuyla anlaştık kaça verirsiniz diye elimizi güçlensizdiriyo ve bizi rezil ediyor.

Sadece biz mal gibi şımarıklık yapan oyunculara kolaylık gösterip yolu açıyoruz (Marcao gibi). Bırak kadro dışı ver cezayı bak nasıl özür dileyerek geri adım atar. Belki bir iki satıştan olursun ama bir sonraki satışlardan daha fazla kazanırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt