Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fbnin mac özetini izledim de yerleşik savunmada,bu kadar pozisyon verip rakipten 2-3 oyuncunun her seferinde bos kalmasi feci bi durum.geride eksikte yakalanmamissin üstelik.gecen seneye gore anadolu takimlari guclendigi icin ciddi sikinti yaşayabilirler savunmada

Yav bunlar değil miydi ha bugün geliyor ha yarın gelecek diye diye tek forvet Eren Derdiyok'a bizi mahkum eden.

İçeride sözüne güvenilir 1 tane yönetici yokken sabah akşam yangın yapılması lazım ki yoksa aynı noktaya götürecek bakın Dursun bu işi.

2 - 8 dışında 10 numara bile lazım bu takıma bu kadar kulvar varken, ligler başlıyor elde hiç biri yok.

2 ile 8'i erkenden alırsak başka bölgelerede transfer ister taraftar, hoca vs., ne kadar geç o kadar iyi falan mı diye düşünüyor bunlar bu ne gevşeklik yahu ???

istifa

1721826912217.webp

78 taksitle oyuncu ararken dursunun yalanlar.

Galatasaray'ın ne kadar bütçesi olduğunu, ne harcayağını muhabir kırıntılarının ağzında bu kadar kolay dolaşmamalı. Kolayca tvlerde dile getirememeliler. Tehlikeli işler bunlar. Bu rakamlar menajerlere de gidiyor. 5'e alacağın topçu için 10 istiyor senden. İletişim anlamında kötüydük ama bu yaz kulübü büyük zarara sokacak bir iletişimsizlik ağı var. Hiç hakim değiller medyaya.

bjk maçına sağbeksiz ve 8nosuz çıkacağımız garantilendi.

Abv

Jelert'in belkide en iyi özelliği temposu ve fizik kalite kullanımıdır. Bizim buradaki analizciler orta boylu ve zayıf olunca fiziği yok diye direkt yapıştırıyorlar. Ulan fizik kalite öyle bir şey değil ki :red:

Onun dışında fist touch gayet temiz. Tekniği yok demek de haksızlık olur. Fakat benim takıldığım, adam potansiyeline ulaşmış gibi dahası da çıkmaz. Bahsedilen rakamlara almaya değer mi bilmiyorum?

Önemli olan takıma katkısı elbette ama tutup 10 milyon verdikten sonra daha potansiyelli ve heyecan verecek bir oyuncu gelsin isterim. Ha bunlar Jelert'i bile alamaz orası ayrı konu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt