Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelert'in en iyi özelliği temposu ve fizik kullanımıdır. Bizim buradaki analizciler orta boylu ve zayıf olunca fiziği yok diye direkt yapıştırıyorlar. Ulan fizik kalite öyle bir şey değil ki :red:

Onun dışında fist touch gayet temiz. Tekniği yok demek de haksızlık olur. Fakat benim takıldığım adam potansiyeline ulaşmış gibi dahası da çıkmaz. Bahsedilen rakamlara almaya değer mi bilmiyorum?

Önemli olan takıma katkısı elbette ama tutup 10 milyon verdikten sonra daha potansiyelli ve heyecan verecek bir oyuncu gelsin isterim. Ha bunlar Jelert'i bile alamaz orası ayrı konu.
içimizi ferahlatan tümceleri sarf ettiğin için teşekkürler ahbert

kaç kez 90dksını izledin cölırt'ın merak ettim

D7rs_VRWkAMAzHg.jpg

Jelert ve 15 20 arası bir orta saha super olur millet maaş 6 bonservis 20 dağıtıyor

Şu çocuğu oly 2.5 milyona almış bu yaz, lamba gibi orta açıyor gayet de teknik vs. Alt tarafı sağ bek ya zilyon tane adam vardır piyasada, sağ beke 10 milyon euro bonservis mi verilir allasen.

Jelert'in en iyi özelliği temposu ve fizik kullanımıdır. Bizim buradaki analizciler orta boylu ve zayıf olunca fiziği yok diye direkt yapıştırıyorlar. Ulan fizik kalite öyle bir şey değil ki :red:

Onun dışında fist touch gayet temiz. Tekniği yok demek de haksızlık olur. Fakat benim takıldığım adam potansiyeline ulaşmış gibi dahası da çıkmaz. Bahsedilen rakamlara almaya değer mi bilmiyorum?

Önemli olan takıma katkısı elbette ama tutup 10 milyon verdikten sonra daha potansiyelli ve heyecan verecek bir oyuncu gelsin isterim. Ha bunlar Jelert'i bile alamaz orası ayrı konu.
Renkdas adam 20 yaşında çalışan adam kendisini daha da geliştirebilir.Defansif anlamda her zaman istediğimizi alırız hucumsal anlamda daha ileri gideceğini düşünüyorum.

Boey çok teknikti ilk dokonuslari topu sag sola çekmesi Manu maçında Rashford Amrabat pozisyonunu hatirla her maçta yapıyordu bunları
Teknik oyuncu pas ile ölçülür bence. Teknik olan adam pasın ölçüsünü çok iyi ayarlayandır. Kross tekniktir mesela De bruyne tekniktir ama Boey asla teknik bir oyuncu değildir.

@Hayri Cund

bunlar kupaya da katilirlar

Geçen sezon championship izleyenler varsa coventry takımı baya hücum oynayan bir takımdı ve sağ beki de bu hollandalı arkadaş ve bence jelertten daha faydalı olur gelse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt