Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olayın arka yüzünü bilemiyoruz. Oyuncular nankör olabiliyorlar. Tamam ben öderim ama hiç bir yere gitmem 4 sene daha parami çatir çatır alirim dese napcan mesela. Bir şekilde o ceza bize yansiyacak bence
Sanmıyorum bize yansısın. Alacağı para bizde alacağı para ile benzermiş 2.7 milyon euro. Bizde devam etse kariyeri iyice düşecekti o yüzden orada sürekli oynamayı tercih etmiş olabilir. İmza parasını peşin verilmediyse oradan kesme olabilir.

Şampiyonlar ligi tecrübesi olan Danimarka milli takımına seçilmiş oyuncu.
Maaşı da düşük
9 milyon Euro artı bonuslar diyorlar
Yüksek maaşlı bir oyuncu almaktansa genç bir oyuncuya yüksek bonservis verip düşük maaş vermek her zaman daha mantıklı
Bu oyuncudan kesinlikle zarar etmeyeceğimizi düşünüyorum
Satmasak bile senelerce hem sağ bek hem sol bek rotasyonunda kullanabiliriz
Bizim için pozitif yönleri daha ağır basan bir transfer bence
Tamam ön yargılı davranmayım, yönetim daha iyisini alamaz hadi o da kabul; sıradan bir transfer diyelim hadi. Ama büyük başarı diye anılacak bir transfer değil maalesef renktaş.

Arkadaşlar 150 küsür maça cikmis,20 sampiyonlar ligi oynamış ve Danimarka milli takimina yukselmis potansiyelli ve her iki bekte de iyi oynayan 21 yaşındaki adamı 5,6 ya alamayız o ligden.gecen yaz ajax pahali diye almamış zaten.ustune city ve united maçlarında maçın en iyisi olmus deniyor takımı için.dokuyu durdurmus,boey ile solbekken tassak gecmis biri.Yilligi az zaten,9+2 milyon normal
o kdr oynamış mı lan.

bunu bilmiyordum

Duboisi de panaya verelim,2 milyon bonservis ile

Sırf duygusal sebeplerden kariyeri boyunca 25-30 profesyonel maç oynayan Fransıza aynı paranın verilmesi çok normal değil mi?

Dünyada elindeki malı bu kadar değersiz gören senden başka kitle yok merak etme. Buradaki mal her anlama gelebilir.

Tete’yi Pana sana satsa 10-15 isterdi.
Her futbolcunun maksimum potansiyeli olabilir ama her takıma uyacak diye bir şey yok ki bizim takıma zaten uymaz pres futbolu oynuyorsak pas futboluna yatkın oyuncu baştan almak hataydı o dönem alındığında söylemiştim.

Bizden önce kiralık olarak 2 takımda oynadı eğer Lyon ve Leicester etkilenmiş olsalar zaten bize düşmezdi orada da baya süre aldı belki fırsat gördük aldık bizde denedik olmadı.

Ama geçen seneki performansına bakınca 15 m euroluk bir futbolcu olmadı fazlasıylada şans verildi çok gömülen Kerem'in yaptıklarının %20'sine bile yaklaşamadı.

Aynı şekilde onlar 15 m euro dese bile buradaki kimse alınmasını istemezdi.

Kendiniz değer düşüyorsunuz sonra söylenen değere seviniyorsunuz
Sabah burada 2 m , 3 m dan bahsediliyordu
Satarsak anca bu kadar gelir diye
Şimdi 7 m'a seviniyorsunuz
Hani 10 m teklifler konuşuluyordu Tete için

Ertan wendel çok zor diyo,gelmeyecek zaten baktık .kaç kere diyecegiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt