Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tete yunanistan'da 15-20 skor katkısı verirse 15'e okuturlar 1 yılda iki katına satarlar.

bizde tutmadı diye adamı hiç piyasası yokmuş gibi göstermek yanlış. gerçi ben bir an maaştan kurtulalım diye bedava gönderecekler diye korktum bunlara zerre güvencim kalmadı. 7 bile gerçek olmayabilir.

Her futbolcunun maksimum potansiyeli olabilir ama her takıma uyacak diye bir şey yok ki bizim takıma zaten uymaz pres futbolu oynuyorsak pas futboluna yatkın oyuncu baştan almak hataydı o dönem alındığında söylemiştim.

Bizden önce kiralık olarak 2 takımda oynadı eğer Lyon ve Leicester etkilenmiş olsalar zaten bize düşmezdi orada da baya süre aldı belki fırsat gördük aldık bizde denedik olmadı.

Ama geçen seneki performansına bakınca 15 m euroluk bir futbolcu olmadı fazlasıylada şans verildi çok gömülen Kerem'in yaptıklarının %20'sine bile yaklaşamadı.

Aynı şekilde onlar 15 m euro dese bile buradaki kimse alınmasını istemezdi.
Kötü oynadığı için satıyorsun zaten iyi oynasa satmazsın ki Lyon performansı gayet iyidi, çok bonservis istendiği için almadılar. Ben çok iyidi falan da demedim.

Elindekini çöp yapmayıp değerlendireceksin her senaryoda. 30unda adam değil bu, doğru stratejiyle her türlü para kazanabilirsin.

Tarih belli via belli. ✔️

xddx.webp

Jelert için şöyle bir scout yorumu var:

Uzun dönemdir takibimde olan bir oyuncu. Oyuncunun bir iki sene önce patlama yapması bekleniyordu aslında. Beklenen patlamayı yapamadığı için ismi bizle anıldı. Yoksa buralara düşecek bir futbolcu değil asla. Olur da 1-2 sene öncesindeki günlerine dönebilirse çok tutamayız 6 ay sonra uğurlarız

arcelik mühendisi de galatasarayli olamaz o zaman
ilk olarak ikisi farklı şeyler birinde direk o adamla muhatap olarak işini futbol üzerinde yapıyorsun, yüz yüze program yaparak vs. ayrıca GS'li olamaz demedim hasta dereceli GS'li olamaz dedim. Mesela orada başka GS'liler olduğunda falan neden tepki gösterildi?

ilk olarak ikisi farklı şeyler birinde direk o adamla muhatap olarak işini futbol üzerinde yapıyorsun, yüz yüze program yaparak vs. ayrıca GS'li olamaz demedim hasta dereceli GS'li olamaz dedim. Mesela orada başka GS'liler olduğunda falan neden tepki gösterildi?

ekmek kazanmak her şeyden önemli

bu insanların hayatlarını bilemeyiz

Tete’nin bize transfer oldugunda degeri 15 milyon euroydu

Bizde kötü bir sezon gecirdi ama potansiyel olan bir oyuncu

Ben 7 milyonun az oldugunu düsünüyorum

Tete’nin degeri 10 milyon euro

Maasi yüksek oldugu icin ve bu maas yükünden kurtulmak icin kabul edilmistir 7 milyon euro

Ayni tarz da bir oyuncu’yu yurt disindan getirmeye calisalim en az 10 milyon isterler

Aynisi Emin bayram icin de gecerli,Galatasaray’in alt yapi oyuncusu ve gecen sezon westerlo da cok iyi bir sezon gecirmis

U21’in kaptani

En az 7 milyon degeri var bana göre

GSC gurmelerni tespit sorusu

GSC forum tarihinde en çok istenilen, uğruna özel transfer nöbeti açılan oyuncu kimdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt