Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu iki yorumu ayakta alkiṣladim

evet.

gözlerinden alev saçan 100 m euroluk milli sol bekimiz ferdinho'nun geçen sene benzer sayıda dakikada verdiği skor katkısı 1 gol 4 asist. (1 gol 3 asisti pendik maçlarında). o maç da malum, pendik 9 kişi falan kalıyor hakem rezaleti ile. geriye kalan tek asisti de sivas maçında fred'in 30 metreden attığı golde şuttan önce topa dokunmuş işte. al da at demiş :d

boey de skor katkısı konusunda çok kısır kalıyordu.

bak ben buranın yangın şefiyim de, yangın kaliteli yapılmalıdır. bu hiç olmamış. PAS.

gs'da ozan kabak sadece 6 ayda oynadığı maçlar ve özellikle cl'de gösterdiği performans sebebiyle 9 m euro'ya (ki o zaman için çok çok iyi bir bedeldi) satıldı.

bu adamın iyi oynadığı bir cl serüveni var (20 maç). fener'in komple tarihinde 20 maç cl oynamışlığı var mıdır acaba? bu adamın daha 21 yaşında o kadar cl maçı var. kendini cl seviyesinde ispat etmiş, 21 yaşında 100 küsur prof maçı var adamın hem de ciddi dakikalı. 9+2 bonus normal bence.

şöyle düşünün, biz emin bayram için ne istemeliyiz? tek bir cl maçı yok adamın mesela. ona rağmen 3-5 m euro'ya bıraksak yangın olur değil mi? kobenhavn böyle bir oyuncuyu kaça bırakacaktı?

her transfer gibi risk içeriyor tabiki, tutar/tutmaz o ayrı bir konu. ancak bons maliyeti son derece normal. maaşı da olumlu.

bu arada ilk gün ile aynı yerdeyim. bu adamlar en iyi dönemindeki messi'yi de getirse, en doğru transferleri de yapsa derhal istiffa etmelidir. DERHAL. çünkü konu transfer değil.

Ayrica sag bekte gol katkisi isteyenlere tavaresi alalim desek yasli derler, iskoc ligi ölcu olmaz derler

Jelert tam aradigimiz topcu, birakin tatavayi oyuncu gelsin izleyelim önce

Biz degilmiyiz emine en az 8m isteyen? Eminin dogru durust superlig maci yok, cl desen hic yok

Rios’u Brezilya’da izleyen var mı ? inşallah sırf turnuva performansına bakarak gidip 20 milyon vermeyiz.

Geçmiş mesajımı bulamadım da özet geçeyim,
Jelert'i toplam 10 maç seyrettim geçen sezon;

Seyrettiğim maçlara göre yorumum şu;

1) Hız ve hızlanma mükemmel. Fişek gibi.
2) Güçsüz gibi görünse de kolay kolay yıkılmıyor. Birebir mücadelelerde eğer yere düşüyorsa rakip de ya yere düşüyor ya da rakibin dengesi çok bozulduğu için atak kesilmiş oluyor.
3) Mücadele gücü çok yüksek.
4) Topu rakip sahaya çok iyi şekilde taşıyor.
5) Agresyonu yüksek bir oyuncu, rakibe sert giriyor ve genellikle ilk 15-20 dakikada uyarı yiyor muhakkak. Bizim ŞL maçında da kırmızı yemişti.
6) Çok mu teknik? Hayır. Takoz mu? Hayır. Ortalama işte. Yani kendisinden bir kanat performansı beklemeyin. Bazen güzel denk getirip iyi ortalar yapacaktır, belki dönüşüne çektiği şutla güzel bir golü de olur sezon içerisinde, deniyor çünkü bunları. Ancak bunları hiçbir zaman çok iyi yapmayacak.
7) Konsantrasyonu yüksek ve rakipten çekinmeyen bir oyuncu. Yani birebirde bu rakip beni çalımlayıp rezil eder korkusuyla geriye yaslanmıyor. Kısacası karşısındaki adamı hep birebirde tutmaya çalışıyor ve yapışıyor.

Kriter şu olmalı futbolcu transferinde

Erden Timur alıyorsa --- vardır bir bildiği
Bu yönetim alıyorsa --- ulan kesin vardır bir bit yeniği

Sağlıklı bir bakış açısı budur

ha kendilerini kanıtlarlar
yanılırız
sonra nasıl Erden Timuru desteklediysek bunlarıda destekleriz

ama şuan için Erden Timura güven 100 iken bunlara 0

üzgünüm jelert kardeş ama senden bir cafu çıkmayacağı için bu yönetimin 11 milyonun altında ezikecek gibi duruyorsun

Kriter şu olmalı futbolcu transferinde

Erden Timur alıyorsa --- vardır bir bildiği
Bu yönetim alıyorsa --- ulan kesin vardır bir bit yeniği

Sağlıklı bir bakış açısı budur

ha kendilerini kanıtlarlar
yanılırız
sonra nasıl Erden Timuru desteklediysek bunlarıda destekleriz

ama şuan için Erden Timura güven 100 iken bunlara 0

üzgünüm jelert kardeş ama senden bir cafu çıkmayacağı için bu yönetimin 11 milyonun altında ezikecek gibi duruyorsun

Sen 11 milyona Cafu mu istiyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt