- 23 Temmuz 2011
- 75.539
- 51.075
- 4.693
Abi izlemediginiz oyuncu hakkında yorum yapmayın. Bilmiyorum izleyelim gorelim demek bu kdr zor olmamalı. Tmye girip asist gol sayısına bakıp oyuncuya çöp muamelesi yapiliyor. İnanılır gibi degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet.
gözlerinden alev saçan 100 m euroluk milli sol bekimiz ferdinho'nun geçen sene benzer sayıda dakikada verdiği skor katkısı 1 gol 4 asist. (1 gol 3 asisti pendik maçlarında). o maç da malum, pendik 9 kişi falan kalıyor hakem rezaleti ile. geriye kalan tek asisti de sivas maçında fred'in 30 metreden attığı golde şuttan önce topa dokunmuş işte. al da at demiş :d
boey de skor katkısı konusunda çok kısır kalıyordu.
bak ben buranın yangın şefiyim de, yangın kaliteli yapılmalıdır. bu hiç olmamış. PAS.
gs'da ozan kabak sadece 6 ayda oynadığı maçlar ve özellikle cl'de gösterdiği performans sebebiyle 9 m euro'ya (ki o zaman için çok çok iyi bir bedeldi) satıldı.
bu adamın iyi oynadığı bir cl serüveni var (20 maç). fener'in komple tarihinde 20 maç cl oynamışlığı var mıdır acaba? bu adamın daha 21 yaşında o kadar cl maçı var. kendini cl seviyesinde ispat etmiş, 21 yaşında 100 küsur prof maçı var adamın hem de ciddi dakikalı. 9+2 bonus normal bence.
şöyle düşünün, biz emin bayram için ne istemeliyiz? tek bir cl maçı yok adamın mesela. ona rağmen 3-5 m euro'ya bıraksak yangın olur değil mi? kobenhavn böyle bir oyuncuyu kaça bırakacaktı?
her transfer gibi risk içeriyor tabiki, tutar/tutmaz o ayrı bir konu. ancak bons maliyeti son derece normal. maaşı da olumlu.
bu arada ilk gün ile aynı yerdeyim. bu adamlar en iyi dönemindeki messi'yi de getirse, en doğru transferleri de yapsa derhal istiffa etmelidir. DERHAL. çünkü konu transfer değil.
bjk transferi bu
sana güveniyorum yiğidimAbi izlemediginiz oyuncu hakkında yorum yapmayın. Bilmiyorum izleyelim gorelim demek bu kdr zor olmamalı. Tmye girip asist gol sayısına bakıp oyuncuya çöp muamelesi yapiliyor. İnanılır gibi degil
Rios’u Brezilya’da izleyen var mı ? inşallah sırf turnuva performansına bakarak gidip 20 milyon vermeyiz.
Rios’u Brezilya’da izleyen var mı ? inşallah sırf turnuva performansına bakarak gidip 20 milyon vermeyiz.
Kriter şu olmalı futbolcu transferinde
Erden Timur alıyorsa --- vardır bir bildiği
Bu yönetim alıyorsa --- ulan kesin vardır bir bit yeniği
Sağlıklı bir bakış açısı budur
ha kendilerini kanıtlarlar
yanılırız
sonra nasıl Erden Timuru desteklediysek bunlarıda destekleriz
ama şuan için Erden Timura güven 100 iken bunlara 0
üzgünüm jelert kardeş ama senden bir cafu çıkmayacağı için bu yönetimin 11 milyonun altında ezikecek gibi duruyorsun
Hocam özellikle dünya kupasında ve copa Amerika’da yardıran çoğu futbolcu transfer yaptıktan sonra patates çıkıyor. Avrupa kulüpleri için 20 milyon bir şey değil denerler fakat bizim öyle bir lüksümüz yokSadece turnuvada izledim maalesef.