Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
depay euroda harikaydı

her hareketinden klas damlıyordu

gelirse müthiş bir sevinç duyarız
Hollanda'nın Euro'daki grup maçlarını Eındhoven'da takip etmiştik arkadaşlarla. Onlar bile sövüyordu adama her maç. PSV'den çıkma herifleri de sever sayarlar bir de.

Mertensi kesecek gibi değildi abi pahalı bir de. Gerek yok yani. Okan Hoca geçen sene de istiyordu bunu. anlamadım ki biz 4-4-2 ye mi döndük naptık.
ona ısrarla dönmeyeceğini söyledi aslında ama forvet arkası oynayanın baskıda özellikle çift forvet gibi oynadığını söyledi geçen. gizli forvet gibi takılıyo mertens. defansa yardimi ekstra sadece. oraya alınacak adamın da bunu yapması lazım. diğer türlü güme gider rakip sahada baskı sürekli geçiş hücumu yeriz.

Jelert KAP neden hala gelmedi? Bu işte buradan dönmez umarım.

lan olsa da var diyen yöneticinin allah belasını versin zaten. bunca tantanadan sonra var mı diyeceklerdi bir de. komik açıklama şuda ya. bi insan sorgulamadan twit nası atar ahanda böyle işte. yılların muhabirisiniz, normal bi gs taraftarından farkınız yöneticilere ulasabilme diye şu populizm kokan twit atılır mı yahu. atılsa bile taraftar gözüyle bak bakalım bi neden söylenmiş olabilir böyle bir şey. bunca yangından sonra?

Jelertin kayınçosu yeni isteklerde bulunmuş.

Mertensi kesecek gibi değildi abi pahalı bir de. Gerek yok yani. Okan Hoca geçen sene de istiyordu bunu. anlamadım ki biz 4-4-2 ye mi döndük naptık.

Biz hep 4-4-2 oynadık ki, Mertens'te Napoli'de son sezonlarında tek santrafor oynuyordu ikisi bence birbirnin kopyası oyuncu. Mertens'i daha iyi yedekleme fırsatı bulamayız ha al-geliştir Sucic tipi bir oyuncuda olabilir ama bu da kötü yöntem değil.

ona ısrarla dönmeyeceğini söyledi aslında ama forvet arkası oynayanın baskıda özellikle çift forvet gibi oynadığını söyledi geçen. gizli forvet gibi takılıyo mertens. defansa yardimi ekstra sadece. oraya alınacak adamın da bunu yapması lazım. diğer türlü güme gider rakip sahada baskı sürekli geçiş hücumu yeriz.
Ben de aynen böyle düşünüyorum. Depay hiç o profil bir adam değil. Mertens ekstra yapıyor dediğin gibi. bize genç koşacak biri lazım oraya.

Yeni sezon öncesi hakem seminerine davet edilmeyen hakemler;

👤 Mustafa Öğretmenoğlu
👤 Serkan Tokat
👤 Hakan Ceylan
👤 Koray Gencerler,
👤 Serkan Ok
👤 Erdem Bayık

(Hakem Gazetesi)

Kadroda bariz bir sekilde banko oynayacak 8 numara ve yedek sag ve sol bekimiz yokken sacma sapan transfer islerine girilecegini sanmiyorum. Kademeli olarak en yetersiz bölgeleri halletmeden nerede oynayabilecegini kestiremeyecigmiz isimlere yönelmeyiz. Gecen hafta gösterilen asiri tepkiden sonra hareketlilik basladi ve istenilen yere dogru yavas yavas gidiyor.

Biz hep 4-4-2 oynadık ki, Mertens'te Napoli'de son sezonlarında tek santrafor oynuyordu ikisi bence birbirnin kopyası oyuncu. Mertens'i daha iyi yedekleme fırsatı bulamayız ha al-geliştir Sucic tipi bir oyuncuda olabilir ama bu da kötü yöntem değil.
Sen sahte 9 gibi diyorsun ikisi için de mertensin ortasaha özelliği depaydan 9 kat falan daha iyi baskı yapıyor top dağıtıyor top kapıyor. Depay baya 9 muş gibi davranıp yapamıyor da o işi.

Ben de aynen böyle düşünüyorum. Depay hiç o profil bir adam değil. Mertens ekstra yapıyor dediğin gibi. bize genç koşacak biri lazım oraya.
toreiranın yanına toreira gibi bi adam alınırsa yalnız işler değişir. o zaman 30 40mt baskıya katılacak isim alınabilir bence. yari sahaya kadar kovalasa rakibi yeter. mertens kaleye kadar takip ediyor yeri geldiğinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt