Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
toreiranın yanına toreira gibi bi adam alınırsa yalnız işler değişir. o zaman 30 40mt baskıya katılacak isim alınabilir bence. yari sahaya kadar kovalasa rakibi yeter. mertens kaleye kadar takip ediyor yeri geldiğinde.
Torreira gibi biri gelirse galatasarayın ön hattı karşı takımı duman eder. Wendel gibi bir adam geleceğine ben Mc tominay gibi bir adamı istiyorum sırf ön hat daha rahat oynayabilsin diye.

Yasin Özcan dışında yerliye alınabilecek oyuncu kalmadı onu da biz alıyoruz dersek yöneticilerimizin de sayesinde aç köpek fener 5 versek 6 verip alır işin bu tarafı tatsız ama hem ihtiyaç olan bölgede oynuyor hem de potansiyelli kesin alınmalı bence.

Anlik Galatasaray rotasyonu. ( Gencleri hesaba katmadim)

Ekli dosyayı görüntüle 254158
okan gene kadroyu bulacağım diye kafayı yiyordur suan. şu ziyech mi, bu sene geçen seneden diri gözüken ve oynamadığında agresif olan zaha mı, yoksa gecen senenin en kilit ismi barıs mı kesilecek? yoksa gene gecen seneden oyunumuz kendisi 11 e atılana kadar oturmayan mertens mi? ciddi problem şu kadroyu idare edebilmek. kimi kenara alırsan dierine haksızlık gibi olacak sanki. daha kerem akltürkogluna gelmedik bile.

Fizik güc ve tempo olarak üst düzey oyunculara baktigimizi varsayiyorum. Wendel midir ne karin agrisiysa kac haftadir sinir bozucu haberler geliyor. Böyle uzayan transfer süreclerinden bir fayda geldigi neredeyse görülmemistir. Gecen haftaki büyük tepkilerden sonra belli ki yeni bir strateji kuruldu ve farkli isimler düsecektir.

Depay United'a sol kanat olarak alındı ama United'da yapamayıp Lyon'da santrafor oynayıp 20 küsür gol attı. Barcelona'da da ara ara sol kanat oynasa da büyük çoğunlukta yine santrafor oynadı. Atletico'da ise 3-5-2'nin 2. forvetine dönüştü.
Bu adam zaten ağır sakatlıklar yaşadı, üstüne de yaşı var; kanat olarak düşünen varsa boşuna düşünmesin, Ziyech veya Zaha yerine asla oynatılacak bir adam olamaz. Santrafor deseniz orada da Batshuay var.
Bu adamı alıyorlarsa Mertens'in yedeği olsun diye alıyorlardır. Mertens'ten önceki liste başı adamın Joa Pedro olduğunu düşünürsek hocanın hayır diyeceğini düşünmüyorum oyuncu özelinde, ama hem sakatlık problemleri var hem de çok ciddi bir maaş ister. Mertens'in yedeğine Mertens'den 2 katı fazla maaş mı vereceğiz yani...
Batshuay gelmese 2. forvet olarak isterdim ama şu senaryoda oraya idare edebilecek ucuz yollu bir tecrübeli oyuncu ya da paraya kıyıp Jelert gibi birini almak daha doğru olur.

Yerli olarak

Emirhan İlkhan
Salih Özcan (Maliyeti uçuk olmazsa satış listesinde)

ikilisinden biri alınabilir.

Bek için maalesef bu standartta biri yok.

Salih de yedek olmam der.

Bergen overrated bı herif forumda'da yıllardır abartılıyor. Bir diğeri de gedson

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt