Transfer Nöbeti #8 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chelsea özellikle son senelerde hep böyle transfer yapıyor. Giden gençlerin durumu da ortada...

Sen doğru bir yaklaşım ile gidersen her türlü ikna ederdin. Chelsea'nın radarına bir oyuncu girmiş ise Alanya'ya bile gitse çalışıp performans gösterse Chelsea gider alır onu.

Boey gibi bir referans elinde varken ikna edememek bence bizlik bir durum.
Aga olaya o açıdan bakmamak lazım. Çocuk daha çok genç ilk etapta büyük denize girmeyi isteyecektir. Bu yaşta talibi çıkmışken giderim orada şansımı denerim olmazsa yine İngiltere'de başka bir kulübe geçerim diye düşünür. Emin ol boey de aynı şartlarda teklif gelseydi bizi değil orayı seçerdi. Bir insan karar verirken olumsuzluğu değil olumlu olanı düşünür. Olumsuzluğu ise yaşadıkça görür. Uygun bir iletişim şu aşamada anca astronomik rakamlar vererek olur.

Aga olaya o açıdan bakmamak lazım. Çocuk daha çok genç ilk etapta büyük denize girmeyi isteyecektir. Bu yaşta talibi çıkmışken giderim orada şansımı denerim olmazsa yine İngiltere'de başka bir kulübe geçerim diye düşünür. Emin ol boey de aynı şartlarda teklif gelseydi bizi değil orayı seçerdi. Bir insan karar verirken olumsuzluğu değil olumlu olanı düşünür. Olumsuzluğu ise yaşadıkça görür. Uygun bir iletişim şu aşamada anca astronomik rakamlar vererek olur.
Bilmiyorum ama ben senin gibi düşünmüyorum. Bu işler sadece para ile olmuyor doğru iletişim ve projene inandırmaktan geçiyor. Erden'i eleştirdiğim zamanlar oldu ama bu işi çok iyi koparmıştı adam.

Bizden haber yok şehrimizden paylaşalım.

Konyaspor, Fenerbahçe'nin ardından Umut Nayir ile de anlaşma sağladı. Umut, şu an İstanbul'da sağlık kontrollerinden geçiyor ve doğrudan Slovenya'daki kampa katılacak. (@halilylmzrr)

Konya için doğru tercih, bir ara Halil'in ismi geçiyordu. Taylan da Konya'ya gidebilir.

Manu 2 tane orta saha alamacakmış orta saha için biraz beklersek McTominayi 10-15 arası bi paraya bağlayabiliriz.

Bilmiyorum ama ben senin gibi düşünmüyorum. Bu işler sadece para ile olmuyor doğru iletişim ve projene inandırmaktan geçiyor. Erden'i eleştirdiğim zamanlar oldu ama bu işi çok iyi koparmıştı adam.
Genç oyuncudan ziyade biraz daha iyi yaşanmışlıkları olan oyuncular ile ilgili ikna gücü yüksekti. Toreira zaha ziyech gibi belli yaşanmışlıkları olan oyuncuları şampiyonlar ligi taraftar sevgisi huzur mutluluk gibi konularla etkileyebiliyordu. Baktığın zaman onun da premier lig'den talibi olan genç bir yeteneği koparıp buraya getirebildiğini görmedik. Getirilebilen oyuncular genelde İtalya'nın orta seviyedeki takımların ya da İspanya ligi orta sıralardaki takımların istedikleri oyuncular. Bununla ilgili tek örnek zaniolo olabilir ki büyük ihtimal onu da sonraki sene premier lige veya İtalya'ya satmaya söz vererek olduğunu düşünüyorum.

CL'de 2 tane iyi maç yapsa bütün Avrupa isteyecek zaten. Gittiği yer PL olsa diyeceğim ki oradaki bütün maçlar vitrin maçı... GS dururken Zıtrazburg denen takıma giden bir oyuncudan bir cacık olmaz zaten. Orada iyi oynayıp as takıma katılacağını filan düşünüyorsa daha da mallık. Heriflerde 25 yaş altı 2 tane müthiş sağ bek var zaten. Her yıl 20 tane oyuncu alıp çoğunu oynatmadan kiralayan, oynattığının kariyerini ise öğüten saçma sapan bir takım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt