Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.931
- 7.666
- 823
Sıcak bastı..Doue'yi Chelsea almis .
Kacan balik buyuk olabilir.
Chelsea taraftari seviniyor gelecegin sag bekini aldik diye![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sıcak bastı..Doue'yi Chelsea almis .
Kacan balik buyuk olabilir.
Chelsea taraftari seviniyor gelecegin sag bekini aldik diye![]()
Aga olaya o açıdan bakmamak lazım. Çocuk daha çok genç ilk etapta büyük denize girmeyi isteyecektir. Bu yaşta talibi çıkmışken giderim orada şansımı denerim olmazsa yine İngiltere'de başka bir kulübe geçerim diye düşünür. Emin ol boey de aynı şartlarda teklif gelseydi bizi değil orayı seçerdi. Bir insan karar verirken olumsuzluğu değil olumlu olanı düşünür. Olumsuzluğu ise yaşadıkça görür. Uygun bir iletişim şu aşamada anca astronomik rakamlar vererek olur.Chelsea özellikle son senelerde hep böyle transfer yapıyor. Giden gençlerin durumu da ortada...
Sen doğru bir yaklaşım ile gidersen her türlü ikna ederdin. Chelsea'nın radarına bir oyuncu girmiş ise Alanya'ya bile gitse çalışıp performans gösterse Chelsea gider alır onu.
Boey gibi bir referans elinde varken ikna edememek bence bizlik bir durum.
Beğenmedik çünkü bedava gitti 25lik adam 24 yaşında..Vay be Tete açıklaması gelmiş forum uyuyor![]()
Bilmiyorum ama ben senin gibi düşünmüyorum. Bu işler sadece para ile olmuyor doğru iletişim ve projene inandırmaktan geçiyor. Erden'i eleştirdiğim zamanlar oldu ama bu işi çok iyi koparmıştı adam.Aga olaya o açıdan bakmamak lazım. Çocuk daha çok genç ilk etapta büyük denize girmeyi isteyecektir. Bu yaşta talibi çıkmışken giderim orada şansımı denerim olmazsa yine İngiltere'de başka bir kulübe geçerim diye düşünür. Emin ol boey de aynı şartlarda teklif gelseydi bizi değil orayı seçerdi. Bir insan karar verirken olumsuzluğu değil olumlu olanı düşünür. Olumsuzluğu ise yaşadıkça görür. Uygun bir iletişim şu aşamada anca astronomik rakamlar vererek olur.
Direkt kampa gidecekmiş. Takıma katılmak için can atıyormuş.Hani bu Jelert İstanbul'a inmedi mi daha
Aslan doğrudan kampa gidiyormuşHani bu Jelert İstanbul'a inmedi mi daha
jelert'in uçağı daha iyi uçaklar için bekletiliyor
Genç oyuncudan ziyade biraz daha iyi yaşanmışlıkları olan oyuncular ile ilgili ikna gücü yüksekti. Toreira zaha ziyech gibi belli yaşanmışlıkları olan oyuncuları şampiyonlar ligi taraftar sevgisi huzur mutluluk gibi konularla etkileyebiliyordu. Baktığın zaman onun da premier lig'den talibi olan genç bir yeteneği koparıp buraya getirebildiğini görmedik. Getirilebilen oyuncular genelde İtalya'nın orta seviyedeki takımların ya da İspanya ligi orta sıralardaki takımların istedikleri oyuncular. Bununla ilgili tek örnek zaniolo olabilir ki büyük ihtimal onu da sonraki sene premier lige veya İtalya'ya satmaya söz vererek olduğunu düşünüyorum.Bilmiyorum ama ben senin gibi düşünmüyorum. Bu işler sadece para ile olmuyor doğru iletişim ve projene inandırmaktan geçiyor. Erden'i eleştirdiğim zamanlar oldu ama bu işi çok iyi koparmıştı adam.