Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
- 11 Temmuz 2010
- 33.176
- 28.354
- 3.183
Haraldsson'u Lille- Aston Villa maçında izlemiştim iyi oynamıştı o maçta. Onu da geçen sezon başı 15 milyona satmışlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20 kulup 20 topcu odemiyor mu dolayısıyla 20 vergi€1.2m net €2m brüt oluyor, yüzde 40 vergi var
O eski model stopaj işi bitti diye biliyorum, bildiğin düz gelir vergisi ödüyorlar20 kulup 20 topcu odemiyor mu dolayısıyla 20 vergi
1.08 yazmışın Jelert için o nasıl net 900 bin oluyor onu diyorum€1.2m net €2m brüt oluyor, yüzde 40 vergi var
bak sen09.02 boşuna değilmiş
650k'dan hesapladık dedik ya1.08 yazmışın Jelert için o nasıl net 900 bin oluyor onu diyorum
Şöylelerinin söylediklerine anlam yüklemeni yakıstıramadımBu arada Erinç berkana cok laf ediliyorken savunuyor ediyordu dogal olarak ama. Şimdi ziyeche yaptıgının farkı ne acaba surekli gonderme duyumu vermek nedir ya haber yok bir sey yok once git kapı ac dubois maasının 2.7 olmadiginı ogren ziyechle ugrasacagına
Onu sonra ekledin sanırım ilk başta okumadım onu, 650 bin alacağını da zannetmiyorum ama öyle olursa super olur650k'dan hesapladık dedik ya
900k çokmuş zaten inş değildir
Fb medyası bile 650k dediğine göre öyledir diye tahmin ediyordum malum onlar bizim bedelleri şişirmeye bayılıyorlar, bugün pek haber takip edemedim yeni bi haber çıktıysa bilmiyorumOnu sonra ekledin sanırım ilk başta okumadım onu, 650 bin alacağını da zannetmiyorum ama öyle olursa super olur
Az sonra resmi rakamlar açıklanır zaten.Fb medyası bile 650k dediğine göre öyledir diye tahmin ediyordum malum onlar bizim bedelleri şişirmeye bayılıyorlar, bugün pek haber takip edemedim yeni bi haber çıktıysa bilmiyorum
Bu ney şimdi?8 numaraya çalhanoğlu ister misiniz
Ünlü taktisyenin ödü kopuyo genç oyuncular kendini gösterir diyeatağı başlatan gökdeniz, iki kişin arasından gerideki icardiyi görmüş. şu çocuğu torreiranın önünde 1 kez izleyebilsek keşke
8 numaraya çalhanoğlu ister misiniz