Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keramettin abinin dediği gibi sabır.ben çıkıyorum

Osimhen işi tatlılıkla çözülmezse sezon bizim için başlamadan biter ne hatip kalır ne kavukçu

4-5 gün sabredin adam gelecek. Buraya kadar getirip bu transferin bitmeyeceğini nasıl düşünebiliyorsunuz anlamıyorum ki.

napoli teminatı yeni mi istedi anlamıyoruz ki

aylardır bize "osimhen'i bekliyoruz" diyordu yönetim
eee, osimhen gala dedi

sonuç? napoli'yle son gün mü problem çıktı yani

bi bokluk var belli ki

Lan olum neyin teminatıymış bu ya. Baktın taksiti vermiyoruz geri alırım osi yi gibi bi madde koy o zaman ya hey allahım

4-5 gün sabredin adam gelecek. Buraya kadar getirip bu transferin bitmeyeceğini nasıl düşünebiliyorsunuz anlamıyorum ki.

düşünmüyorlar ki

az önce de yazdım bu bir tatmin ve statü aracı

yönetime iyi de kötü de çakmış olmak tek gaye

yönetimin ne olduğu umurumda değil de milletin tavrını ben de garipsiyorum

Ne olursa olsun beklenmedik bir transfer işin iyi tarafı fener filan almadı bitik beşiktaş alıyor.

Abdullah simit sarayıni teminat göstersene birader 426 tane şuben var

Bu klubun tarihi transfer skandallariyla dolu hocam. Pozitif kalan herkese saygi duyuyorum ama kalamamak icin de o kadar cok ornek var ki
Skandal dediğimiz kötü transferler. Yoksa skandal olarak söyleyebileceğimiz bir Grosskreutz transferi var onun dışında her takımın dönem dönem yaşadığı olaylar.

İş buraya kadar gelmişken bu transferin tek olmama ihtimali Napoli başkanının yok kardeşim vazgeçtim satmıyorum demesi gibi abuk subuk bir şey olabilir. Bunun haricinde ihtimal yok. Boşa parçalıyor millet kendini.

Ben daha önce de dedim, böyle bir işin kolaylıkla biteceğini beklemek saflıktır zaten. Her zaman sorunlar çıkar ama çözülür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt