Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle bir iddaa daha var Hannover ile Köhn transferinde olan ödeme sorunuda etki etmiş.
onu şimdi de der. sen çat diye 75 i vermediğin için zaten olay burada. o maddenin bizim için zerre bağlayıcılığı yok kiHaklısın ama o madde devre dışı kalınca 100m istiyorum diyebilir +1 sözleşme opsiyonu olduğunu da düşünürsek
75 maddesi kalksın ne fark eder 100 mü verecekler adam dik dursun yeterli osşmhen ben gitmiyorum desin seve seve verirler bize top osimhende
Bu klubun tarihi transfer skandallariyla dolu hocam. Pozitif kalan herkese saygi duyuyorum ama kalamamak icin de o kadar cok ornek var ki4-5 gün sabredin adam gelecek. Buraya kadar getirip bu transferin bitmeyeceğini nasıl düşünebiliyorsunuz anlamıyorum ki.
İnatçı bir adam osimhen geçen sene yaptı bunu gene yaparOsinin dik durması tabiki önemli ama sözleşme süresi uzun olduğu için çok fazla bekleyeceğini düşünmüyorum
4-5 gün sabredin adam gelecek. Buraya kadar getirip bu transferin bitmeyeceğini nasıl düşünebiliyorsunuz anlamıyorum ki.
ne alaka abi? klübü birakmiyo iste, yönetim elinden geleni yaptiOsimhen işi tatlılıkla çözülmezse sezon bizim için başlamadan biter ne hatip kalır ne kavukçu
onu şimdi de der. sen çat diye 75 i vermediğin için zaten olay burada. o maddenin bizim için zerre bağlayıcılığı yok ki
4-5 gün sabredin adam gelecek. Buraya kadar getirip bu transferin bitmeyeceğini nasıl düşünebiliyorsunuz anlamıyorum ki.
Skandal dediğimiz kötü transferler. Yoksa skandal olarak söyleyebileceğimiz bir Grosskreutz transferi var onun dışında her takımın dönem dönem yaşadığı olaylar.Bu klubun tarihi transfer skandallariyla dolu hocam. Pozitif kalan herkese saygi duyuyorum ama kalamamak icin de o kadar cok ornek var ki