- 4 Ağustos 2009
- 90.418
- 71.424
- 5.188
Elim ayağım titriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dedigin mantıklı.15 cash vermisiz ama tatmin olmamışlar bellikiOlm hani sponsor hazırdı. 3 gündür neyin pazarlığı dönüyor. 30 ise 30u salsınlar peşin verelim adamlar rahatlasın bi
Dil birliği olan tek şey teminat. O da biz inatla vermiyoruz ya da veremiyoruza döndüOlm hani sponsor hazırdı. 3 gündür neyin pazarlığı dönüyor. 30 ise 30u salsınlar peşin verelim adamlar rahatlasın bi
Ulan asil teminati hatta daha fazlasini tjk nin benficaya vermesi gerekiyor bunlar ne ayak anlamadım bu işi hadi orkun mal onu anladik Ya benfica ?
Öyle bir ihtimal yok. Diğer mevkiler ne olacak. Anca tekrar kiralık gelirse alirizBu transfer Ağustosa kadar uzarsa hepimiz şizofren oluruz
Öyle bir şey mümkün değil 5 gün sonra 75m maddesi devre dışı kalıyo bi kaç gün içinde bitmezse kalkarız masadanBu transfer Ağustosa kadar uzarsa hepimiz şizofren oluruz
ne değişecek ki devre dışı kaldığı zaman? Sen peşin vermiyorsun 75m u eğer isteyecek olsa şimdi de isterÖyle bir şey mümkün değil 5 gün sonra 75m maddesi devre dışı kalıyo bi kaç gün içinde bitmezse kalkarız masadan
75 maddesi kalksın ne fark eder 100 mü verecekler adam dik dursun yeterli osşmhen ben gitmiyorum desin seve seve verirler bize top osimhendeÖyle bir şey mümkün değil 5 gün sonra 75m maddesi devre dışı kalıyo bi kaç gün içinde bitmezse kalkarız masadan
ne değişecek ki devre dışı kaldığı zaman? Sen peşin vermiyorsun 75m u eğer isteyecek olsa şimdi de ister