Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan asil teminati hatta daha fazlasini tjk nin benficaya vermesi gerekiyor bunlar ne ayak anlamadım bu işi hadi orkun mal onu anladik Ya benfica ?

15 milyon peşin kabul gormediyse 25 verin.rekor ustune rekor kiriyoz

Rakipler güçleniyor bizimkiler pintilik peşinde.

Erden Timur olmayınca teminat veren yok.

Gidip gidip geliyorlar. Poz verip.

Kavukçu ve Hatip bu transferin olmadığı gün el ele istifa etmeli.

Dursun, Erden'i geri döndüremezse o da etsin zira yuhalanarak gider.

Emre akbaba mevzusuna dondurduler işi.burda meblag 75 mılyon

Öyle yok CL için takım kuruyoruz vs.

Adamlar Konferans ligine gidecek %90 gidip 35 verip Orkun 15 verip Abraham falan alıyor borç içinde yüzerken.

Diğeri zaten 10 senedir her meteliği harcadı hala 30 veriyor senelik kiralamaya.

Yönetimde muhalefet yapan kimse bulup Galatasaray taraftarı çok feci rencide eder.

Herkes ayağını denk alsın.

Küçük düşünerek büyüyemezsin.

Taraftarı enayi yerine koyamazsın gidip senede 700.000 forma, tıklım tıklım stat varken.

Başlarım sizin reklamınıza.

Reklam istiyorsanız gidin dönün şirketinize yapın reklamınızı kanallarda.

Burada kimsenin anlamadığı bir konu var , kimse ısrarla anlamak istemiyor.
Taraftarın çoğu zaten osiyi alamayacagimizi düşünüyordu, bu umudu insanlara PR peşinde koşan yönetim verdi , sami yan haber, haluk gibi mamaladiklari hesaplara gsnin bunu verecek parası var yeterki osi evet desin dedirtti , hatta fbli muhabirler bile gs o parayı verecek osi evet demeli falan dedirdi
Yani baştan aşağı bu osimhen işini yönetim kendi çıkardı ortaya işin sonunda da osi evet dedi
Yönetimin de ben bu iş olmazsa neler olacağını pek bildiğini düşündüğünü sanmıyorum, o ciddiyeti göremiyorum teminat için bu kadar sorun yapıyorlarsa eğer.
Yani kavukcunun osimhen işini bitirmeden o uçağa sadece kamikaze yapmak için binebilecegini bildiğini sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt