- 10 Nisan 2013
- 58.703
- 41.892
- 3.943
Arkadaşlar ben çıkış yapıyorum bir süre foruma girmeyeceğim yoksa sinir hastası olucam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu haberin doğru olma ihtimali baya yüksek çünkü biz bile bu konuda dalga geçiyorduk.
Bencede öyle ama taraftar anlamaz ben şahsen yönetime kızmam böyle bi durum için 75 milyon deli para sonuçta ama taraftar anlamaz bu durumune alaka abi? klübü birakmiyo iste, yönetim elinden geleni yapti
.Belli seviye üstü futbolcularda futbolcu ne isterse o olur burada da öyle olacak boşuna stres yapılıyor.
Olm şakası kaçtı, teminat vermiyorsak transfer yatıyor şaka maka
Aloo, olm büyük rezillik çıkacak, çıkın önleyin şu rezaleti
Müzakere dediği, teminat hariç önerilerse kabul etmiyor olm herif.
Büyük sicis var şuan
Sen git osi ok derse Napoli tarafı tamam de, alacağız de
profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri bir tarafına girecek gibi Kavukçu bey
Geçmiş olsun
Evet, yönetim derhal istifa et. Salak salak da yok mali cart curt. Napoli ile alamayacağın oyuncu için ne görüşüp marka imajımizi iki paralık ediyorsunuz lan
Tamam dostlar. GG. Kavukçu da bunu düşünmeden gitti yani Napoli ile görüşmeye. Gelmesin geri istifa etmeden. Hatipoğlu da bayram ediyordur.
Bu çıkan haberler koku vs transfer yatti haberleri dostlar. Kaç transfer nöbeti yaşadık. Acı gerçek bu.
Teminat olayı neden bu kadar büyük hadise, idrak edemiyorumz işin içinde olmadığımzdan. Kulübe yansıması ne ki bunun. Kimine göre bb den dolayı teminatı anca aylar sonra çıkarsak verebiliyorsunuz. İş böyle ise nasıl ok çıkacak Napoliden?
Arkadaşlar ben çıkış yapıyorum bir süre foruma girmeyeceğim yoksa sinir hastası olucam
Zorluklar olur abi o kadarını normal karşılıyorum ben. Çok çok absürt bir şey olmadıktan sonra ben bu transferin bitmemesine ihtimal vermiyorum.napoli teminatı yeni mi istedi anlamıyoruz ki
aylardır bize "osimhen'i bekliyoruz" diyordu yönetim
eee, osimhen gala dedi
sonuç? napoli'yle son gün mü problem çıktı yani
bi bokluk var belli ki
Shitt
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
deli deliyi görünce değneğini saklarmış.Ben seni anlıyorum ama Napoli başkanı arıza bi tip kafası atarsa 100m peşin getir yoksa vermem diyebilir iş inada bindi çünkü
Çözülür bencede bu iş uzun sürecek gibi duruyor 1 haftayı bulur benceŞimdi biz bu teminat işini istesek çözebiliyormuyuz yoksa bankalar birliğinden ötürü sorunmu var?
Napoli başkanı manyak bi herif bu konuda diretirse şaşırmam