Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sildillia çok ucuz o yüzden düşünmeyiz ucuz adamın komisyonu az olur şöyle 13m bonservis 2-3m maaş olsa hemen girerdik

İlkay ve Maignan'ı hemen indireceksin Osimhen pazarlıklarına devam edeceksin

Şuan lige başlayacakken bana iyi ki şu adam var bizde dedirten tek kişi lemina, allahtan leminamız var rakiplerde muadili yok, o gelmeden 3 er 3 er yiyiyorduk geldiği an rakiplerin tehlikeli atak sayısı düştü. Bu sene onun varlığı sayesinde rahat maç izleyeceğiz yine. 3-0 iken 3 3 olur mu korkusu yaşamayız muhtemelen.

ilk onbir mevkiinde 7-8 oyuncu falan ligde mevkisinin en iyi oyuncuları bence bizde. (an itibariyle).

ki zaten futbol böyle direkt bir math içermez bence.

takım uyumu, birlikte oynama alışkanlığı, arkadaşlık, hoca-lig uyumu, takım iç huzuru vs vs bir ton parametrede gs bayağı bir önde bence. (an itibariyle).

Bizimkiler döndü mü İtalya dan?

Ne oldu ne bitti diye giriyorum

Ikinci Doue vakasi yasadigimiza daha da ikna oldum.

Bravo davul zurnaci ceket tayfa...bi halta yaramadiniz gene

Napoli 55 milyon peşinat istiyormuş güya bizimle resmen kafa buluyorlar peşinat dediğin olay 75 milyonun 5 de 1’i bilemedin 4 de 1’i olur. Bunlar bize satmak istemiyorlar görünüş o

Kaynağım sendin. Osimhen transferinin olmayacağına seninle inandım ben.
Season 7 Nbc GIF by The Office
Haklı çıkacağız aglicam :asd:

Piyasaya yavaştan alternatif isimler düşmeli. Promise, Romulo vs vs

Diğer transferlere odaklanmak gerek, üstüne düştükçe olmuyor. Hadi 75-80 bons veren takım bulurlar da senelik 40-50 milyon verecek Avrupada bir takım yok. Bizim net 20, Avrupada 40 oluyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt