Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok arkadaş, bu kavukçu ve hatip görüşmelerde ne yapıp ediyorsa gram ilerleyemiyoruz bunların işin içine girdiği transferlerde. Resmen transferleri olumsuz etkiliyorlar. 1 senedir aynı filmi defalarca kez gördük

Şuan lige başlayacakken bana iyi ki şu adam var bizde dedirten tek kişi lemina, allahtan leminamız var rakiplerde muadili yok, o gelmeden 3 er 3 er yiyiyorduk geldiği an rakiplerin tehlikeli atak sayısı düştü. Bu sene onun varlığı sayesinde rahat maç izleyeceğiz yine. 3-0 iken 3 3 olur mu korkusu yaşamayız muhtemelen.
Cift forvet 3 lu defans olmasın da. Boyle devam

sorloth ayarında isim lazım romulo, david falan bunlar daha pişecek oyuncular biz oyuncu yetiştirebilen bi takım değiliz anca icardi'nin arkasına olur bunlar

alternatif konuşulacak durumda değiliz burda saçma sapan muhabbetler yapılıyor, alternatif üreten başka takım tutsun , kulüp çıkar Osimhen'den vazgeçtik diye açıklama yaparsa ondan sonra konuşuruz

Rakipler sağlam transfer yapıyorlar. Cl etabında sağlam sarsılacağız zaten bizim bir an önce eksik bölgeleri tamamlamamız gerekiyor.

sorloth ayarında isim lazım romulo, david falan bunlar daha pişecek oyuncular biz oyuncu yetiştirebilen bi takım değiliz anca icardi'nin arkasına olur bunlar
Yetistiririz hocam niye yetismesin gelir cat diye de oynar yeter ki futbol içinde eleştiri olsun ki ne hoca ne de yönetimler korksun boyle isimleri almaktan

Uçaktan Osimhen'in indiğini gördüğümüz an bütün sıkıntı stres gidecek az sabır.
Ben artık umudumu yitirdim şahsen.

images (6).webp

Yetistiririz hocam niye yetismesin gelir cat diye de oynar yeter ki futbol içinde eleştiri olsun ki ne hoca ne de yönetimler korksun boyle isimleri almaktan
osimhen sonrası henüz olmamış isimlere gitmek büyük risk en son zaman böyle bi topçu tutundu bizde hatırlamıyorum bile

Cift forvet 3 lu defans olmasın da. Boyle devam

İcardi'nin formuna bağlı patır patır atmaya başlarsa okan'ın işi var yine kesemez, sakatlık dönüşü bile kredisi yüksek gelecek takıma. Ne oyundan çıkarabilir ne yedek oturtabilir nasıl aşacağız bunu bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt