Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık bence yapcak tek bişey kaldı, 75 yatırıp almak, başka hiçbir türlü bitmez bu iş. Vercek olsalar bu teklife verirlerdi. Herzamanki gibi hata yaptılar yönetemediler, beceremediler bu işi. Yada vazgeçecen yapcak bişi yok. Osimden ve taraftardan özür dileyip çekilcen.

Şu alvarez tam bizim istediğimiz bir profil ama düşmez mümkün değil hayal : D inanılmaz calışkan bir herif, osimhen'e benzetiyorum 70 80 dakika koştururur oraya buraya. Muani, hojlunda buna yakın profiller ama osi bambaşka biri avrupa takımları neden tercih etmiyor anlamıyorum acaba bitiriciliği mi etken diyeceğimde hiç bilmiyorum bulunmaz hint kumaşı adam.
şöyle bişeyde var elinde artık sane gibi bi oyuncu var bu adam pozisyon hazırlar sana yunus var bunlar asist yapabilen oyuncular birde ilkay gelirse arkadaki teknik kaliteyi çok üst düzey yaptığın için santraforda icardi de leblebi gibi gol atar biraz ne oynamak istediğinle alakalı sen icardi'ye, osimhen gibi pres yap dersen zaten yapamaz geleni atan santraforda önemli.

Normalde Osimhen bu kadar cok bizi istemese direkt Kolo Muani icin bastirmaliyiz derdim en azindan iyi ve genc bir oyuncu kendisi ama Osi bizi beklerken diger oyuncularin hic biri gozumde degerli degil suan. Oyle yada boyle bu transferi yapmaliyiz.

şöyle bişeyde var elinde artık sane gibi bi oyuncu var bu adam pozisyon hazırlar sana yunus var bunlar asist yapabilen oyuncular birde ilkay gelirse arkadaki teknik kaliteyi çok üst düzey yaptığın için santraforda icardi de leblebi gibi gol atar biraz ne oynamak istediğinle alakalı sen icardi'ye, osimhen gibi pres yap dersen zaten yapamaz geleni atan santraforda önemli.
Icardi 90 kiloya yakin ve capraz baglari koparmis. Ona bel baglarsan hem lig hem de sampiyonlar ligi gider. Icardi'yi en fazla Ekim'den baslayarak iyi bir yedek olarak dusunmek lazim. Adam artik 32 yasinda!

Normalde Osimhen bu kadar cok bizi istemese direkt Kolo Muani icin bastirmaliyiz derdim en azindan iyi ve genc bir oyuncu kendisi ama Osi bizi beklerken diger oyuncularin hic biri gozumde degerli degil suan. Oyle yada boyle bu transferi yapmaliyiz.
Oyle ya da boyle mi gercekten? 75 milyon bir sekilde nakit bulsak verelim mi?

Icardi 90 kiloya yakin ve capraz baglari koparmis. Ona bel baglarsan hem lig hem de sampiyonlar ligi gider. Icardi'yi en fazla Ekim'den baslayarak iyi bir yedek olarak dusunmek lazim. Adam artik 32 yasinda!
bende öyle düşünüyorum zaten mutlaka biri alınmalı ama alınacak iyi forvet sayısı ciddi sıkıntıda şuan osimhen'i bi şekilde bitirmeliyiz

Kuş alarmı çaldı

Warning Inside Out GIF by Disney Pixar

Bjk'liler okadar eziklik psikolojisine girmiş ki, Orkun'u Mbappe, Messi filan gibi karşılıyorlar.

Önceden bu gelirse şişe sokarım viski şişesine otururumcular vardı. Ne oldu onlar artık yemiyormu ? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt