Furkan Kaya
Aslan Üye
- 2 Haziran 2024
- 7.844
- 5.784
- 1.043
Videosu çok eski. Ligde 25 maçta 2 gol 2asist yapmış Belçika'da, fizikli bir eleman.
çöpe benziyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Videosu çok eski. Ligde 25 maçta 2 gol 2asist yapmış Belçika'da, fizikli bir eleman.
Osimhen'in tek basina takim oldugu inkar edilemeyecek bir gercek ama bize gercekten kadro genisligi lazim. Yoksa en ufak sakatlikta, cezada CL'ye havlu atariz.Daha baslamadan once Osimhen transferi kalan butceyi cok etikileyecegini hepimiz biliyorduk. Cunku bu beyan edildi zaten yoneticiler ve hoca tarafindan.
Bu durumundan sonra geri adim atmak yok, atamayiz da. Bu isi beceremezsek beceriksizler diye anilacaklar, artik Osimhen'e de ne anlatirlar bilemem.
Osimhen olmazsa zaten senin yazdigin sag bek, stoper ve diger transferlerin pek de onemi kalmiyor. Cunku takimin yarisi Osimhen zaten.
Gecirmezler malesef.Erden Timur ve Ergin Ataman Bu klübün başına geçmeli. Bakın bakalım o zaman saçma sapan transferler komsiyonlar dönüyormu?
Bir bütçe varsa Osimene gitsin. Saçma sapan abidik gubidik adamlara gitmesin. Bu yönetim eğer Osim olmazsa o bütçeyi çer çöp eder mi etmez mi size soru ?Osimhen'i bu paralara almazsak mı acaba? Osimhen'i alalım derken başka transfere bütçe kalmayacak gibi. Kafamda deli sorular.
ADL mi? haberi var mi?ADL teklife ok demiş. Pazartesi teminat mektupları iletilince imzalar atılacakmış.
via:SkySport
Gelirse sörlothOsimhen olmazsa 40 bandında alınabilecek iyi forvet var mı piyasada?
ADL teklife ok demiş. Pazartesi teminat mektupları iletilince imzalar atılacakmış.
via:SkySport
Maliyetten dolayı miçöpe benziyor
istatistik ve videoya baktım kalasın teki gibi gibi geldi bana göreceğizMaliyetten dolayı mi